Claes Malmberg klar för Let´s Dance – råkade tacka ja

Nästa stjärna att offentliggöras som en av Let´s Dance kommande deltagare är skådespelaren Claes Malmberg. Han ser fram emot att delta, men för Expressen berättar han att han trodde att han fick frågan om något annat när han sa ja.
– Sen när jag förstod vad det var jag tackat ja till sa jag nej. Sen fick jag dåligt samvete och tackade ja

Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Claes Malmberg kommer att dansa loss i tv-rutan i höst, men förfrågan om att delta var inget lätt beslut. Claes sa nämligen ja innan han visste vad han blev frågad om.
– Jag faktiskt trodde jag fick en annan fråga. Jag svarade först ja, för jag trodde de frågade om något annat. Sen när jag förstod vad det var jag tackat ja till sa jag nej. Sen fick jag dåligt samvete och tackade ja. Efter det har det varit en lång process fram och tillbaka för att se hur vi ska få att gå ihop, säger Claes Malmberg till Expressen.

Andra namn som är klara för kommande säsong är bland annat Gunde Svan, 56, Britt Ekland, 75, Viktor Frisk, 22, och Martina Haag, 53.

Även om Claes tackade ja på grund av ett missförstånd så är han nu laddad för att vara med, och det är jag också. Jag kommer att sitta bänkad för att se honom dansa. Dela gärna om du också ser fram emot kommande säsong av Let´s Dance.