Därför tvingades Ola-Conny nobba Let’s dance – Ullared-profilens ärliga ord

Han är en stjärna i tv-serien ”Ullared”.
Nu berättar Ola-Conny Wallgren varför han tvingades tacka nej till ”Let’s dance”.
– Jag blev även erbjuden ”Let’s dance” och ”Farmen” i Norge, säger han till Expressen.

Ola-Conny Wallgren har genom åren blivit en omtyckt profil på varuhuset Gekås i Västsverige. När tv-programmet ”Ullared” hade premiär i Kanal 5 hösten 2009 var den glade medarbetaren en av alla härliga profiler som tittarna fick stifta bekantskap med.

57-åringen är utan tvekan en av förklaringen bakom att serien blivit en tittarsuccé som bland annat nominerats till tv-priset Kristallen. Tillsammans med kollegan Morgan Karlsson har Ola-Conny varit en nyckelfigur när ”Ullared” blivit kanalens kanske största tittarframgång genom tiderna.

Foto: Youtube

För detta belönades de båda vännerna och kollegorna bland annat med ett eget program – ”En stark resa” där Morgan och Ola-Conny fick åka till världens olika hörn.

Men sedan dess har Ola-Conny sagt ifrån om att spela in andra program än ”Ullared”.

– Vi färdades över hela världen, körde alla fordon, flyttade krokodiler och simmade bland hajar. Men det vinklades på ett sådant sätt att vi skulle vara lite lustiga. Då kände jag att det fick lov att vara mer seriöst i fortsättningen, säger Ola-Conny Wallgren till Expressen.

Foto: Youtube

Nu går ”Ullared” in på sin 12:e säsong och Ola-Conny har förstås en nyckelroll även den här gången. Samtidigt berättar Ola-Conny att han också fått flera tv-jobb i Norge, tack vare succén med ”Ullared”. Han har bland annat varit med i ett vildmarksprogram i vårt västra grannland.

– Det var skönt att göra något annat och visa att jag kan det. Något som är seriöst där man inte bara är en lustigkurre. Jag vill visa att jag har en annan sida också, säger han.

Samtidigt har han också tackat nej till medverkan i ”Let’s dance”, avslöjar nu Ola-Conny – även om det verkar som att det kanske handlade om den norska varianten ”Skall vi danse?”. Han hade hur som helst en väldigt speciell anledning till att nobba danstävlingen.

– Jag blev även erbjuden ”Let’s dance” och ”Farmen” i Norge, men jag kunde inte vara med eftersom min syster skulle gifta sig, säger Ola-Conny Wallgren till Expressen.

Let’s dance som det ser ut i Sverige. Foto: TV4

Du är fantastisk, Ola-Conny! Stort lycka till med allt.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida du också.