Efter systerns stora oro – Kristin Kaspersens hälsoomvändning: ”Har inte så mycket…”

I veckan skadade sig Kristin Kaspersen svårt under träningarna i Let´s dance.

Redan innan skadan hade hennes syster Malin Berghagen uttryckt sin stora oro för systern, och nu gör Kristin Kaspersen en omvändning om sin hälsa.

– Man har inte så mycket energi kvar, förra veckan kände jag att vi drog ur nästan all energi som vi hade kvar på något sätt, säger Kristin Kaspersen till Expressen. 

Det blev en mer intensiv vecka än tidigare för Kristin Kaspersen i Let´s dance.

Under en av träningarna med sin danspartner Calle Sterner föll hon handlöst ner i golvet och fick sedan skickas med ambulans.

Resultatet blev att sy nio stygn men det stoppade inte Kristin från att vara med under fredagens sändning.

Men nu har hon tagit ett nytt beslut.

Malin Berghagen om oron för systern

Redan innan skadan hade hennes syster Malin Berghagen uttryckt sin oro för Kristin kring det intensiva schemat, och att Kristin kanske skulle ta det lite lugnare.

– Jag är orolig, för hon går alltid all-in. Hon tränar för hårt, och det är en väldigt intensiv period, säger Malin Berghagen i podcasten ”Berghagen och Tess”.

Kristins vändning efter orden

Nu verkar det som om hon har tagit åt sig av systerns oro då hon berättar att energin är slut.

– Man har inte så mycket energi kvar, förra veckan kände jag att vi drog ur nästan all energi som vi hade kvar på något sätt. Att nu tömde jag min energidepå totalt, säger Kristin Kaspersen till Expressen och Calle Sterner tillägger:

– Det var kul att vi fick tre tior. Det innebär också att vi jobbade ganska mycket för de tre tiorna och det känns lite den här veckan, säger Calle Sterner.

Därför är också återhämtningen också extra viktig Kristin, ta hand om dig nu! Du ska hänga kvar många veckor till! Tryck på gilla-knappen för att skicka dina styrkekramar till Kristin!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat