Foto: TT/TV4

Peg Parneviks kamp – efter pojkvännen Filip Lamprechts Let’s dance-äventyr

Pojkvännen gör stor succé i ”Let’s dance”.
Nu berättar popstjärnan Peg Parnevik om förhållandet med Filip Lamprecht i en öppenhjärtig frågestund på Instagram, skriver Hänt.

De har varit ett par i många år – ”Let’s dance”-favoriten Filip Lamprecht, 24, och popstjärnan Peg Parnevik, 25.

Under våren stöttar Parnevik sin pojkvän från tv-soffan – när han gör succé i TV4:s dansunderhållning.

Foto: TV4

Hittills har Lamprecht tillsammans med danspartnern Linn Hegdal belönats med höga jurypoäng vilket lett till höga placeringar när Tony Irving och kompani fått bestämma.

Förra veckan fyllde Filip Lamprecht – som är son till tv-personligheten Kristin Kaspersen och tidigare OS-deltagaren Martin Lamprecht – år just på lördagen. Då hyllades han av flickvännen som skrev kärleksfullt om relationen på Instagram.

– Älskar dig så och är så himla taggad på att se dig dansa ikväll, skrev Peg på Instagram då.

Parnevik har också berättat mer om pojkvännens medverkan i ”Let’s dance” för sina följare i sociala medier den senaste tiden. I en frågestund på Instagram, som sajten Hänt uppmärksammat, är Peg Parnevik öppenhjärtig och väjer inte för några frågor från sina följare.

Hon får bland annat en fråga från en tittare om hon är svartsjuk på att Filip Lamprecht dansar med en annan kvinna i ”Let’s dance”.

Men några sådana tankar har inte Peg. I stället påpekar Parnevik att även hon jobbar professionellt med en annan man – i egna musikprojektet Gammal. Där sjunger Peg tillsammans med artistkollegan Pontus Petersson och de har miljontals strömningar på sina låtar.

– Så vem är jag att tala, haha, skriver hon på Instagram, enligt Hänt.

STOCKHOLM 20200721 Peg Parnevik uppträder under tisdagskvällens Allsång på Skansen. Foto: Naina Helén Jåma / TT

I olika sammanhang har Parnevik under årens lopp fått en del spydiga kommentarer från utomstående personer som har synpunkter på hennes förhållande med modellen Lamprecht. Om detta berättar hon nu själv.

– Varje dag är det någon som säger att han borde eller kommer att lämna mig. Så det är inte roligt. Vi är faktiskt riktiga personer i ett riktigt förhållande, vi är inte bara ett foto i ert flöde. Ha lite respekt, skriver Peg, enligt Hänt.

Peg Parneviks kamp: ”Filip är ett stort stöd”

Under ”Let’s dance” tränar Lamprecht intensivt med danspartnern Linn Hegdal – och just detta har för Parnevik varit en kamp, skriver hon. Detta har att göra med hennes ätstörningar som hon tidigare talat öppet om.

– Så att försöka hantera känslorna av skuld/kontroll. Jag har varit livrädd för mat de senaste veckorna och det suger. Men Filip är ett stort stöd och jag har aldrig mött någon som alltid står upp för mig som han gör, skriver Peg, enligt Hänt.

Det var för några år sedan som Peg Parnevik gick ut och berättade om sin kamp med ätstörningarna i egna podcasten ”Pillowtalk”. Hon ville då med sin historia uppmana andra att söka hjälp – eftersom hon själv inte gjorde det vid tillfället.

– Jag tänker på femåriga Peg, jag vill att hon ska veta att hon är bäst, att hon är fin, att hon är bra och stark och hon är tillräcklig. När världen känns för stor och tung kommer jag hjälpa henne att vara större och starkare. Det är okej att vara svag och osäker så länge det inte går över till hat och till något destruktivt, sade hon då.

Filip Lamprechts kärleksfulla ord om Peg: ”Världens vackraste”

GÖTEBORG 20200118 Filip Lamprecht och Peg Parnevik anländer till P3 Guld-galan i Partille arena i Göteborg. Foto: Adam Ihse / TT

Filip Lamprecht brukar ofta uttrycka sin kärlek till Peg Parnevik offentligt på Instagram. I samband med hennes födelsedag skrev Filip känslosamt om flickvännen och beskrev henne som ”världens snällaste, smartaste, vackraste och mest omtänksamma kvinna som finns”.

– Jag är världens lyckligaste för att du valde just mig att stå ut med senaste 3 åren, och fler komma skall! Kan vi alla önska detta mirakel världens bästa födelsedag som hon förtjänar! Jag älskar dig oändligt Peg, skrev Filip på Instagram då.

Ni är fantastiska, Peg och Filip!

Vad tycker du om årets ”Let’s dance”-show? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.