Så är Andreas Lundstedts verkliga relation med danspartnern Tobias Bader – bakom kulisserna

De blev Let’s dance historiska par när det stod klart att Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt och Tobias Bader skulle dansa tillsammans.

Som första samkönade par väckte det stor uppmärksamhet men inför fredagens program, avslöjas hur dansparets relation egentligen ser ut – bakom kulisserna.

Beskedet att årets Let’s dance säsong skulle få programmet allra först samkönade par, togs emot med både ris och ros.

Bland läsarna fanns det kritik kring om Andreas Lundstedt, känd från discogruppen Alcazar inte redan hade en fördel av att ha dansat.

Men Andreas Lundstedt har slagit tillbaka mot den kritiken.

– Han har ju kört samma steg i 20 år också, har hans danspartner Tobias Bader tidigare sagt till Nöjeslivet.

– Det har jag faktiskt. Med Alcazar har vi behållt alla original koreografier så vi har gjort samma saker från -98 eller -99. Men att lära sig något nytt och av någon är något annat, sa Andreas Lundstedt då till svar och tillade:

– Jag har ju scenvana men det här är verkligen någonting helt annat. Jag är tacksam över att jag har taktsinne, men det tror jag alla har. Sen är det på olika nivåer men det är det som gör Let´s dance kul med att det är olika färger.

Så är relationen egentligen – bakom kulisserna

Nu är programmet inne på sitt andra avsnitt ikväll, efter att ha sänts två specialprogram till följd av corona.

Och bakom kulisserna har tv-tittarna också fått följa Andreas Lundstedts verkliga relation med danspartnern Tobias Brader.

“ Aj vad jag saknar att få fortsätta min tiodansresa tillsammans med Tobias Bader och er”, skrev Andreas på Instagram efter att TV4 tvingats stoppa tävlingen på grund av misstänkt corona i produktionen.

Frågorna som avslöjar förhållandet

Men i en ny rad storys på Instagram som både Anderas och Tobias lagt ut avslöjas en ny detalj i deras relation.

Under en minut ska de ställa frågor om varandra som den pinsamma situationen uppstår. Andreas får nämligen fem av fem rätt när han får frågor som ‘när började jag dansa’, ‘vad är min favoritdryck’ och ‘vart är jag född’.

När turen sedan kommer till Tobias som ska svara på frågor kring Andreas går det dock inte lika bra. Av fem poäng får han ett.

Så sköna ni är och så fantastiska i Let’s dance! Vad tycker ni om Andreas insatser hittills i programmet? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.