Foto: TV4

Så är Anis Don Deminas relation till Filip Lamprecht egentligen – berättar inför Let’s dance-finalen 2021

Finalkonkurrenter och vänner.
Nu berättar Anis Don Demina om relationen till motståndaren Filip Lamprecht i årets Let’s dance-final.
– Filip och jag kom varandra väldigt nära tidigt, säger Anis Don Demina till Nöjeslivet.

Två tittarfavoriter som ställs mot varandra.

Anis Don Demina, 28, och Filip Lamprecht, 24, har båda tagit sig till final i Let’s dance 2021.

Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm intervjuas av programledaren David Lindgren under en sändning av Let’s dance. Foto: TV4

Båda deltagarna har visat prov på stor utveckling under säsongen och belönats med höga jurypoäng under resans gång.

Men vad har de för relation till varandra? Umgås de bakom kulisserna – eller är de bittra konkurrenter som inte pratar med varandra?

Nöjeslivet ställde frågan till den glade artisten Anis Don Demina. Han målar bilden av en väldigt fin relation till lördagens Let’s dance-konkurrent.

”Vi är vänner och inte rivaler”

De blev tidigt vänner under repetitionerna.

– Filip och jag kom varandra väldigt nära tidigt, mycket för vi har mycket gemensamt. Vi tränade under samma tider och sprang alltid på varandra. Redan första veckan sa vi till varandra att, ”fatta vad sjukt om vi båda går till final”. Det var samma som man säger ”fatta vad sjukt att åka till månen”. Jag är så glad att det är just han jag står med, i och med att vi är vänner och inte rivaler, säger Anis Don Demina och fortsätter:

– Vi båda kommer ge allt på lördag och jag blir lika glad för hans skull.

Anis Don Deminas fina ord om Kristin Kaspersen – efter utspelet

Lamprechts mamma, tv-profilen Kristin Kaspersen skrev nyligen på Instagram om finalisterna att ”ni är underbara! Så fint att se er 4 i final”. Hyllningen har inte gått Anis Don Demina förbi – nu reagerar han på Kaspersens ord.

– Det är jättekul, också att hon kan säga det trots att vi ändå står mot varandra i finalen. Det är fint av henne, men hon är så genuin, så det förvånar mig inte, säger Anis Don Demina.

Foto: TV4

Även Filip Lamprecht ser fram emot att möta just Anis Don Demina i finalen av Let’s dance. Han beskriver likt Anis en fin vänskap som växt mellan sändningarna under våren.

– Det är så fantastiskt roligt att vi står i final med Anis och Katja, vi har blivit såna vänner och de är helt underbara människor vilket gör det roligt inför lördag. Alla ser fram emot fantastisk kväll och vi ska alla göra det bästa vi kan. Det är också något fint i att oavsett hur det går blir man glad, antingen för sin egen skull eller någon annans, säger Filip Lamprecht till Nöjeslivet.

Finalen av Let’s dance 2021 sänds lördag 15 maj klockan 20.00 i TV4.

Foto: TV4

Stort lycka till, säger vi till alla finalister i Let’s dance!

Vem hejar du på i finalen? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!