Foto: TV4

Tony Irvings oväntade hemligheter med Marie Mandelmann – träder nu fram före Let’s dance

Nu kommer det fram!
Här är Tony Irvings hemliga förberedelser med Marie Mandelmann – som sätter sina spår hos Let’s dance-juryprofilen.
– Jag har ont i hela kroppen, säger han i ett klipp på Instagram.

Marie Mandelmann gör succé i vårens Let’s dance. Tv-profilen och lantbrukaren har Mandelmanns trädgårdar i Simrishamnstrakten som sin hemmabas.

Men under våren har hon tillbringat den mesta av tiden i dansstudion – och vecka efter vecka har tv-tittarna röstat henne kvar i TV4:s danstävling.

Förra veckan hyllade hon tillsammans med sin danspartner Jonathan Näslund maken Gustav Mandelmann i sändningen. Här kan man se hur Jonathan klätt sig i karaktäristiska glasögon – för att efterlikna tv-personligheten som också har hand om gården tillsammans med Marie.

LÄS MER: Hårda kritiken mot Marie Mandelmann efter agerandet – nu slår tittarfavoriten tillbaka: ”Men herregud”

Så blir semifinalen i Let’s dance 2022

På lördag är det dags för semifinal i Let’s dance. Kvar i tävlingen är också ytterligare två danspar: artisten Eric Saade som dansar med Katja Lujan Engelholm – och komikern Filip Dikmen och danspartnern Linn Hegdal.

TV4-programmet sänds med start klockan 20.00 – men de tittare som vill veta hur det går i det direktsända dansdramat tvingas då välja mellan Let’s dance eller Eurovision-finalen som sänds i SVT med start klockan 21.

För att locka tv-tittarna tar TV4 till ett grepp som också i tidigare säsonger varit förekommande: De låter nämligen Let’s dance-juryn ta plats på dansgolvet.

De tre semifinalparen kommer nämligen dansa en dans vardera i trio tillsammans med en av jurymedlemmarna!

Tony Irvings hemliga förberedelser med Mandelmann

Nu avslöjar Tony Irving att han kommer dansa med Marie Mandelmann och Jonathan Näslund. I veckan har han i hemlighet vässat formen tillsammans med Let’s dance-deltagarna – och 55-åringen medger nu att repetitionerna sliter på kroppen.

– Jag har vaknat och har ont i hela kroppen. Jag har varit i studion en vecka, dygnet runt, massor med aktiviteter. Och det här är bara en vecka utav alla de tio som Let’s dance-deltagare får göra. Ärligt, jag är slut efter en vecka! Mina ben har gått åt alla håll och kant. Min rygg har böjts framåt och bakåt, säger Tony Irving i ett klipp på sin Instagram.

Samtidigt är han entusiastisk inför möjligheten att nu själv få ta plats på dansgolvet.

– Allt för en fantastisk och härlig upplevelse. Jag har den stora äran att i morgon dansa i en trio med Marie Mandelmann och Jonathan Näslund, woho! Vi ska dansa jazz, säger Irving ivrigt.

– Jag älskar jazz, jag älskar Marie, vi har haft roligt, och Jonathan är en legend inom dansen. Min kropp gör ont, men i morgon ska vi leverera i Let’s dance. Gud hjälp mig, säger Irving.

Samtidigt står det klart att Ann Wilson kommer att bilda en skånsk trio tillsammans med Dikmen och Hegdal. Den tredje jurymedlemmen Dermot Clemenger dansar i trio med Saade och Lujan Engelholm. Dessa har likt Irving i veckan slipat på dansformen i hemliga repetitioner med deltagarna.

”Let’s dance” sänds på lördag 14 maj klockan 20.00 i TV4.

Vilka två par tycker du ska gå vidare till nästa veckas final? Skriv gärna en kommentar!