Marie Louise talar ut efter Sven-Eriks agerande – så tycker hon om honom egentligen: ”Jag tror att…”

Marie Louise och Sven-Erik är två av deltagarna i årets ”Hotell Romantik” som stuckit ut lite extra med sina färgstarka personligheter.

Nu avslöjar Marie Louise vad hon egentligen tycker om Sven-Erik.

I SVT:s populära dejtingprogram ”Hotell Romantik” får vi följa med när 24 stycken 65-plussare ger sig ut för att hitta kärleken.

Till skillnad mot förra säsongen så utspelar sig inte programmet denna säsong på ett alphotell i Schweiz. I stället får vi under den här säsongen följa med deltagarna till ett vackert slottshotell i södra Portugal.

Hittills har vi fått ta del av mängder av fina möten deltagarna emellan, så väl vänskapliga som kärleksfulla.

Årets deltagare är ett glatt gäng seniorer med härliga och livliga personligheter. Två av de som stuckit ut lite extra i programmet är Marie Louise Hommerberg, 69, och Sven-Erik Sjögren, 79.

I programmet har Sven-Erik inte varit rädd för att säga vad han tycker och tänker, vilket har varit en nagel i ögat hos både övriga deltagare och tittarna.

En av de damer som Sven-Erik haft ett öga på är just Marie Louise.

– Det var Marie Louise som jag gillade. Hon var en snygg tjej, har Sven-Erik sagt till Nyheter24.

Så tycker Marie Louise om Sven-Erik

Men under tiden då de spelade in programmet så var var Sven-Erik ingen som Marie Louise föll pladask för, även om hon tycker att han är en väldigt snygg man.

– Han ska ha cred för sin vältränade kropp. Det vet jag att många har retat sig på, men det är hans val. Jag tror att har har slitit för den, säger Marie Louise till Nyheter24.

Marie Louise avslöjar även att Sven-Erik är en mycket skicklig dansare. Men det räckte inte för att fånga hennes hjärta.

– När vi pratade på Hotell Romantik så sa jag till honom att vi är så långt ifrån varandra som vi bara kan. Han är kanske lite för högljudd. Han tar ju verkligen plats, säger Marie Louise till Nyheter24.

Hoppas att ni finner kärleken båda två!

Vad tänker du om Marie Louise ord om Sven-Erik? Kommentera gärna på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev