Ny stenhård kritik mot TV4:s programledare – beteendet mot Leif GW får tittarna att koka: ”Respektlös”

Under onsdagens sändning av Nyhetsmorgon så gästade den återkommande gästen Leif GW Persson studion.

Efteråt så har tittarna riktat skarp kritik mot programledarnas agerande.

På förmiddagarna bänkar sig enormt många svenskar framför Nyhetsmorgon och programmet har genom åren kommit att bli en frukostrutin för tusentals människor.

I programmet tas tittaren med på en guidning genom nyhetsdagen och ämnena kan handla om allt mellan himmel och jord.

Några av de som brukar leda programmet är Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Sofia Geite och Anders Pihlblad.

Under onsdagens program så firades bland annat mazarinens dag, till många av oss sötsaksälskandes förtjusning!

En av gästerna till programmet var Leif GW Persson, som regelbundet besöker studion för att ge sina expertutlåtanden om aktuella kriminalfall.

Tittarnas kritik mot beteendet

Men efter sändningen så har tittarna riktat kritik mot programledarna Soraya Lavasani och Anders Pihlblad i TV4:s inlägg på sociala medier. Detta efter att flera anser att de avbröt Leif och pratade i mun på varandra. Det är inte första gången som Nyhetsmorgons programledare råkar ut för liknande kritik.

Jag tycker det är bra att inte avbryta en inbjuden gäst när han talar , respektlöst och det blir svårt att höra vad någon säger”, skriver en person.

Låt gästen tala till punkt utan att ni avbryter. Pihlblad är respektlös ofta liksom några fler av programledarna”, skriver en annan.

Så irriterande det är att ni programledare så ofta pratar i mun på den som ni pratar med. T ex just nu med G W. Låt era gäster tala färdigt, iaf jag uppskattar att höra vad den man samtalar med har att säga”, tycker en tredje.

Tar ni på Nyhetsmorgon och Efter fem någonsin till er kritik? Hur många har påtalat att ni pratar i munnen på varandra. Ni fortsätter, och babblar på. Insiktsfullt?”, skriver en fjärde.

Håller du med om kritiken? Skriv gärna dina tankar i en kommentar på Facebook!