Tittarnas nya raseri över Tildes beteende i ”Efter fem” – agerandet som får folk att se rött: ”Hopplös”

Tilde de Paula Eby är en av de älskade programledarna i TV4:s succéprogram – ”Efter fem”.

Men efter gårdagens sändning så har tittarna riktat en del kritik mot Tildes beteende i rutan.

”Efter fem” är sedan över fem år tillbaka TV4:s flaggskepp tillsammans med ”Nyhetsmorgon” när det kommer till nyhetssändningar.

I programmet så tas vi tittare med ut bland världens nyhetshändelser och ämnena kan variera mellan högt och lågt. Inte sällan bjuder de in gäster till programmet som blir intervjuade på sina respektive expertområden.

Det är verkligen ett mysigt och behagligt programformat där programledarna lotsar oss genom både lokala och internationella nyheter.

Programledarna för programmet varierar från dag till dag, men några av dem är Henrik Alsterlind, Tilde de Paula Eby, Axel Pileby, Anna Brolin och Maximilian Artell.

Under gårdagens sändning stod Tilde, Axel och Maximilian vid rodret och vi fick bland annat höra mer om flygplanet MH370 som försvann för flera år sedan. Det pratades även om hur man med hjälp av illrar ska få bukt med råttorna inför Eurovision i Malmö.

Kritiken mot Tilde

Men efter programmet så har tittarna riktat både ris och ros mot Tilde på Efter fems Instagram. Kritiken handlar om att hon avbryter de andra i studion allt för ofta, vilket är en återkommande kritik från tittarna.

Jag ser alltid fram emot att lyssna på Peter Kondrup! Tilde, han är meteorolog och behöver inte bli avbruten av dig!”, skriver en person i kommentarsfältet.

Hon är hopplös, speedad och bara babblar på. Axel, som annars är lugn, blir också stressad när hon är med”, skriver en annan.

Anna ska vara hela veckan.Orkar inte med att hon avbryter och pladdrar på, hon kan väl vänta på sin tur och låta dom andra prata färdigt. Jag kan inte med Tilde. Ut med henne och in med Anna”, tycker en tredje.

Inte bara negativa kommentarer

Men det finns också de som är av andra åsikter.

Fina ni dagens trio! Favoritprogram, uppskattar varenda en som sänder åt oss på Efter fem!

Hej gänget kul att få hänga med er ikväll och alla andra som jobbar på Efter fem”, skriver en annan.

Bästa trion”, skriver en tredje.

Jag tycker i alla fall att du är superbra som programledare Tilde! Och det gäller alla andra på Efter fem också!

Vad tänker du om tittarnas kritik mot Tilde? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev