Nya beskedet för Morgan och Ola-Conny – så blir framtiden för ”Ullared”

Kanal 5:s realityserie ”Ullared” har inte filmats sedan pandemin drog igång. Det är fortfarande oklart om det blir någon ny säsong.

Gekås Ullareds vd Patrik Levin ger nya besked om vad som kommer att hända med tittarfavoriterna Morgan och Ola-Conny.

– Det är många faktorer som vi måste ta hänsyn till, säger han till Hallands Nyheter.

Tidigare i veckan nåddes vi alla av den tragiska nyheten att Gunnel Hyvönen, 77, omkommit i början av september. Det var hennes syster Maritta Söderström, 79, som bekräftade dödsfallet för sajten Hänt.

– Det är tomt för vi pratade i telefon nästan varje dag förutom när hon blev riktigt sjuk, sa Maritta då.

De två systrarna blev kända för svenskarna när de medverkade i flera säsonger av succéprogrammet ”Ullared” som går på Kanal 5. Gunnel och Maritta återkom många gånger i serien eftersom de var så omtyckta och frispråkiga.

Läs mer: Makens stora sorg efter Ullared-Gunnels död – gripande hälsningen till himlen: ”Dig glömmer jag inte”

Men frågan är om inte Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren är tv-programmets allra största stjärnor?

Nu när serien legat på is i några år, på grund av coronapandemin, undrar många tittare vad som kommer hända framöver med ”Ullared”. Totalt har tolv säsonger spelats in, varav den senaste filmades 2019.

Morgan Karlsson, Ola-Conny
Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson på varuhuset Gekås i Ullared. Foto: Kanal 5

Många inblandade parter

Gekås Ullareds vd Patrik Levin har besvarat frågan i lokala Hallands Nyheter. Han ger ett nytt besked om framtiden.

– För oss handlar det om att titta på var vår målgrupp är nu, vilken är den och hur vill den konsumera media. De gånger som vi har filmat så har det varit på sommaren, så om vi ska göra det igen så blir det tidigast nästa sommar, svarar han.

Anledningen till varför inte ett beslut fattats redan är att det är många parter som är inblandade.

– Vi har inte frågan helt och hållet själva. Det är en sak om vi vill eller inte vill, sen är det en annan fråga om tv-kanalen vill eller hur produktionsbolaget ställer sig till det. Så det är många faktorer som vi måste ta hänsyn till, säger Levin.

Känslan hos vd:n Patrik Levin är däremot att de som tidigare varit med i tv-programmet gärna hade varit med ytterligare en säsong. Det spekuleras flitigt bland Gekås ”kändisar” om hur framtiden kommer att te sig.

– Jag vill inte säga att det är påtryckningar från något håll. Men alla som har varit med hade tyckt det varit kul om det blev en fortsättning. Men det är ingen som jagar på i frågan. Men jag upplever att Morgan och Ola-Conny hade tyckt det varit roligt, säger han.

Vad säger ni? Vill ni se en till säsong av ”Ullared”?