Nya bilder avslöjar: Så blir stora hyllningen till allas vår Astrid

För 16 år sedan lämnade Astrid Lindgren jordelivet. Efter sig lämnade hon filmer, böcker och historier som än i dag påverkar både stora och små. Hon är i mina ögon en av våra allra största genom tiderna. Därför känns det självklart att delar av hennes liv filmatiseras för eftervärlden att ta del av.

Den 14 september 2018 är det biopremiär för filmen ”Unga Astrid”. Nu har den officiella trailerna för filmen släppts.

Filmen om Astrid Lindgrens liv, ”Unga Astrid”, går upp på biograferna i september. Då kommer svenskarna att vallfärda till biograferna för att ta del av berättelsen om vad som formade Astrid som person i ung ålder.

”När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om en ung Astrid”,  skriver SF i ett pressmeddelande.

Foto: TT.

Nya bilder avslöjar delar av filmen

Men redan nu kan den nyfikne stilla sin iver över att veta hur filmen kommer att bli. Den officiella trailern för filmen har nämligen släppts, och i den får vi veta att dramatik och kärlek kommer vara centralt. I rollerna ser vi bland annat Bille och Pernilla Augusts dotter Alba August i rollen som Astrid, Maria Bonnevie i rollen som Astrids mamma Hanna, Magnus Krepper spelar rollen som Astrids pappa Samuel och Björn Gustafsson spelar rollen som Astrids chef Sture.

Kolla in trailern här nedanför och låt er beröras.

Tryck på dela-knappen om du också längtar till filmen har biopremiär!