Foto: TV4

Marcus Oscarssons efterlängtade glädjebesked i TV4

Marcus Oscarsson är tillbaka i tv-rutan.

Nu skickar han ett löfte till tittarna i Nyhetsmorgon.

”Under hösten blir det svensk politik som vanligt men även extra mycket om det spännande USA-valet”, skriver han i ett mail till Nöjeslivet.

Han gjorde smygcomeback redan i helgen.

Nu är Marcus Oscarsson redo för en höstsäsong i TV4:s Nyhetsmorgon. Och den lär bli fullspäckad.

Marcus Oscarssons comeback – löftet till tittarna

Foto: TV4

Efter sommaruppehållet är nu TV4:s politiske kommentator, tittarfavoriten Marcus Oscarsson tillbaka i rutan igen. Den glade smålänningen, som alltid bjuder tittarna på insiktsfulla analyser om det politiska läget både in- och utrikes, stod plötsligt där i tv-studion igen i lördags bredvid programledaren Jenny Alversjö.

Då tog Oscarsson bland annat upp ämnet munskydd som hamnat i centrum på mångas läppar efter Sveriges strategi i frågan. Inslaget kan man se i efterhand här på TV4 Play, och efteråt var tittarna glada över Oscarssons comeback efter sommaren.

Foto: TV4

”’Tack för ett bra program i dag. Äntligen Marcus tillbaka”, skrev en tittare i kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Samtidigt lyftes också frågan om inte den politiske kommentatorn borde få mer programtis.

”Marcus måste få mer tid. Han är väldigt bra och vi är många som väntar på honom”, skrev en tittare och fick medhåll av andra, varpå TV4:s tittarservice lät hälsa att frågan skulle tas vidare.

Marcus Oscarsson om veckans återkomst i rutan

Men för alla som missade Marcus Oscarssons återkomst i Nyhetsmorgon-studion under den gångna, soliga helgen, kommer här ett glädjebesked.

I ett mail till Nöjeslivet berättar TV4-profilen att han gör sin första vardagssändning sedan ledigheten i morgon tisdag, 18 augusti.

”Ja, jag är tillbaka på riktigt nu den här veckan och min första vardag i TV-rutan är imorgon tisdag. Under hösten blir det svensk politik som vanligt men även extra mycket om det spännande USA-valet och i morgon bitti kommer jag tala om Michelle Obamas stora TV-tal som sänds i natt från Demokraternas konvent. Konventets final är fredag morgon då Joe Biden blir krönt som Demokraternas presidentkandidat. Donald Trump blir krönt som Republikanernas kandidat nästa vecka”, skriver Oscarsson.

Foto: Youtube/TV4

Dela gärna vidare inlägget om du också ser fram emot Oscarssons analyser i tv-rutan under hösten!