Steffo Törnquists fru Caroline kliver in i direktsändning – oväntade draget i Nyhetsmorgon

Ingen Steffo – men väl Caroline.

I helgen gästades Nyhetsmorgons studio av fru Törnquist.

”Idag var det ombytta roller”, skriver Steffo på Instagram.

Det var programledaren Jenny Alversjö som höll i rodret när Nyhetsmorgon sändes på söndagen. Då fick hon plötsligt besök av Törnquist – men inte kollegan Steffo.

I stället var det familjerättsjuristen Caroline Törnquist som gästade tv-studion i direktsändning. Hon var inbjuden till TV4 för att tala om vad som är viktigt att tänka på – när man skriver testamente.

Foto: TV4

– Många gånger förändras vår familjesituation genom åren, då kan man behöva skriva testamente flera gånger, säger hon i Nyhetsmorgon.

Samtidigt satt maken Steffo Törnquist hemma i tv-soffan – stolt och nöjd med fruns insats.

”Idag var det ombytta roller. Jag sitter hemma och käkar frukost och tittar på min äkta hälft i Nyhetsmorron. Hon är ASBRA”, skriver Steffo på Instagram följt av flera hjärtan.

”Måste kännas konstigt 😉Men hon gör sig bra! Förstår att du är stolt”, skriver en tittare i en kommentar till Steffos inlägg.

Steffo och Caroline gifte sig år 2008, och då berättade hon för M-magasin om ett självklart beslut: Att skriva äktenskapsförord.

– Det blev det absolut när en jurist gifter sig! Alla som gifter sig borde överväga att skriva äktenskapsförord, och alldeles särskilt om man har varit gift förut och har bonusbarn. Sen skall vi komma ihåg att det är färskvaror vi pratar om så efter några år bör man se över sina handlingar och kanske skriva nya, sade Caroline då.

Steffo Törnquist skriver ofta kärleksfulla meddelanden till sin hustru på sociala medier, som här på alla hjärtans dag.

Här kan man se hela inslaget där Caroline berättar om vikten av att skriva testamente och vad man ska tänka på i Nyhetsmorgon:

Grattis till er kärlek, Steffo och Caroline! Dela gärna vidare för att hylla detta fina par.