Steffo Törnquists oväntade drag i Nyhetsmorgon – som tittarna inte fick se

Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt brukar vanligtvis leda ”Nyhetsmorgon”-sändningarna på torsdagar och fredagar i TV4.

Duon blandar intressanta samtal och reportage med lite mer lättsamma inslag i det populära morgonprogrammet.

Men allt får inte plats i de långa tv-sändningarna.

Därför brukar tv-profilerna bjuda tittarna på en inblick bakom kulisserna från tv-studion via sociala medier. På Instagram lägger både Strömstedt och Törnquist med ojämna mellanrum upp bilder och videoklipp som man annars inte får se i tv-rutan.

Nyligen valde Steffo att lyfta fram en person som inte syns så mycket i tv – men som är oerhört viktig för Nyhetsmorgon.

Och att det är många som kämpar hårt bakom kulisserna på Nyhetsmorgon har reporter-Carolin Björnerhag tidigare berättat för Nöjeslivet.

– Jag tror inte tittarna förstår hur många det är som gör programmet möjligt. Bara i studion är det liksom tio personer. Tre kameramän, studiovärdinnor och gäster in och ut, hela tiden. I kontrollrummet sitter kanske runt 10-15 personer… Det är väl alltså omkring 40 pers som jobbar med ett program som sänds 365 dagar om året. De människorna ska hyllas om något! Vilka vilka kollegor man har ryggen, det är verkligen ett maskineri, sade hon.

Steffos hyllning till osynliga tv-hjälten

Steffo Törnquist väljer nu att hylla en av dessa osynliga tv-hjältar. Det handlar om medarbetaren Carro som arbetar med Nyhetsmorgon och som har fyllt år. Steffo och Jenny väljer att fira henne med detta dansanta klipp på hennes födelsedag.

”Ni skulle bara veta hur viktig hon är för NyMo”, skriver Steffo till klippet och utlovar även en överraskning till henne på torsdagen.

Ni är för härliga på Nyhetsmorgon! Dela gärna vidare om du också tittar och vill passa på att lyfta fram de som kämpar bakom kulisserna!