Därför får ”Renées brygga” tittarna att jubla – samtalen med gästerna som fick alla på fall: ”Fantastiskt”

På tisdagskvällen var det dags för det tredje avsnittet av ”Renées brygga” där gäster som Jan Eliasson, Anja Pärson och Linnea Henriksson bjöd på intressanta samtal.

Nu har tittarna sagt sitt om programmet.

Den stora tittarfavoriten ”Renées brygga” har sänts på TV4. sedan 2015.

Under dessa år har den skickliga programledaren Renée Nyberg fått allt från kända underhållare, till politiker och stjärnidrottare att öppna upp sig.

I den svenska skärgårdsidyllen bjuder Renée och hennes gäster på allt mellan skratt och gråt. Ja, allt från de lyckligaste ögonblicken till de allra svåraste. Något som gör att vi får lära känna de kända svenska profilerna lite mer på djupet.

Hittills har tre avsnitt av årets säsong gått av stapeln. På den korta tiden har vi redan hunnit bekanta oss med några av Sveriges mest populära profiler.

I det första avsnittet för säsongen 2024 var det inga mindre än Gunde och Ferry Svan samt Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht gästade bryggan. Ett specialavsnitt med familjetema helt enkelt.

I det andra avsnittet var det den omåttligt populära Irma Lehtosalo som slog igenom med dunder och brak förra året när hon och sonen Marko Lehtosalo byggde om hennes hus.

Även artisten Andreas Lundstedt och programledaren Farah Abadi var på plats och precis som många gånger förr bjöd de alla på berättelser från sitt eget liv som drabbade varenda en som tittade.

Anja Pärson om dödsångesten

I tisdagens avsnitt, alltså det tredje för i år, så var det artisten Linnea Henriksson, hyllade skidåkaren Anja Pärson och Jan Eliasson före detta ordförande för FN:s generalförsamling.

Precis som tidigare blev det många intressanta samtal på bryggan. Bland annat berättade Jan Eliasson om när han förhandlade med Saddam Hussein och om livet som pensionär. Anja Pärson öppnade upp om dödsångesten inför vissa lopp under karriären och Linnea Henriksson berättade om hur hon tagit sig ur prestationsångesten och svårigheten att släppa människor in på livet.

Hittills har årets säsong hyllats av tittarna och när Nöjeslivet frågade sina följare vad de tyckte om säsongens tredje avsnitt var alla snabba med att säga sitt.

Så tycker tittarna om Renées brygga 2024

På Nöjeslivets Facebooksida är det många som har hört av sig med lovord om programmet.

”Super som alltid”, skriver en person.

”Ett fantastiskt bra program”, skriver en annan.

”Fantastiskt avsnitt”, skriver en tredje.

Det tittarna verkar uppmärksamma allra mest är valet av gäster.

”Spännande gäster!”, skriver en person.

”Som alltid ett trevligt program med intressanta gäster. Renee’ är en fantastisk programledare”, skriver en annan.

”Alltid bra med bra gäster”, skriver en tredje.

Tack till Renée och alla gäster för en superbra program. Jag längtar redan till nästa avsnitt.

Vad tyckte du om programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev