Sigrid akut till sjukhus efter Farmen i TV4: ”Något kröp runt i mitt huvud”

.

Sigrid Bernson fick föras akut till sjukhus – mitt under inspelningarna av ”Farmen VIP” i TV4. 

Det avslöjar dansprofilen och artisten i en intervju med Expressen.

Foto: TV4

”Farmen VIP” är tillbaka i TV4 för en ny säsong på måndagar klockan 20.00. Dokusåpan där kändis-deltagarna ska leva som bönder gjorde under 1800-talet sändes för andra gången på måndagen.

Tv-programmet har genom åren gjort sig känt för att kunna vara dramatiskt, och stämningen mellan deltagarna blir inte sällan väldigt speciellt.

Men så dramatiskt som upplevelsen blev för Sigrid Bernson, känd från Let’s dance och Melodifestivalen, hade nog ingen räknat med. I en intervju med Expressen avslöjar artisten och dansstjärnan att tv-produktionen tvingades köra henne akut till sjukhus – efter att ha vaknat mitt i natten.

Det surrade inuti huvudet – och Sigrid skrek högt och väckte alla andra deltagare.

– De sa: ”Sigrid har fått en sömnparalys, vi måste väcka henne.” Något kröp runt i mitt huvud och ingen trodde mig.

Sigrid fick föras akut till sjukhus och i hennes öra hittade läkarna en stor nattfjäril som de tvingades suga ut.

– Jag behövde inte vänta, de såg vilket skick jag var i. Läkaren sa: ”Jag ser ingenting, men jag tror dig.” Det var en lättnad när han sa det, säger hon till Expressen.

Sigrid berättar hur det gick till på sjukhuset.

– De testade att sätta in en sug i örat. Och så sög de ut en stor nattfjäril. Den satt så långt in att jag var rädd att den skulle skada min trumhinna. Det gjorde ont, säger Sigrid Bernson till Expressen.

När Sigrid sedan kunde föras tillbaka till Farmen fick hennes otäcka upplevelse genast konsekvenser – eftersom alla andra från och med då sov med öronproppar.

Styrkekramar till dig, Sigrid!