Starka reaktioner efter Carolas uppvisning i TV4 – agerandet väcker känslor

Vilket liv – och vilken kväll!
På söndagen hyllades Carola Häggkvist i TV4:s stora porträttserie.

Efter sändning var tittarnas åsikter mycket starka.

Renée Nybergs hyllningsshow i TV4 är tillbaka. Förra veckan var det skådespelaren och komikern Henrik Dorsin som fick ta emot applåder på bästa sändningstid i programmet ”Vilket liv!”.

Och på söndagkvällen sändes det andra avsnittet för denna höst – den här gången med artisten Carola Häggkvist som huvudperson. 

Men just det här avsnittet hade föregåtts av dramatik. 

Lasse Berghagens avsnitt uppskjutet 

För egentligen var det tänkt att Lasse Berghagens förinspelade avsnitt skulle ha sänds. TV4 hade tablålagt den förre Allsångsledarens program för denna söndag.

Men efter att Berghagens familj i fredags meddelade, via Aftonbladet, att Lasse är nedsövd på sjukhus, bestämde sig kanalen för att stuva om i tablåläggningen. 

Då fick i stället tv-tittarna se programledare Nyberg ta emot Carola på söndagskvällen, och det blev ett känslosamt avsnitt. 

Bland annat hyllades Carolas medmänsklighet och omtanke om andra – och stjärnan blev märkbart berörd i TV4. Artisten som också hade med sig sina barn i programmet.

LÄS MER: Carolas son Amadeus har vuxit upp – gör succé med oväntat karriärsval

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Starka känslor i Carolas avsnitt

Efteråt hyllades Carola stort av tittarna. När Nöjeslivet i samband med sändningen frågade läsarna om åsikter kring programmet, var bilden mycket ljus.

Många ville hylla artisten kanske allra mest för hennes engagemang vid sidan av scenen. 

– Så bäst hon är vilken medmänniska, skriver en tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

– Efter att jag sett programmet förstår jag hur stor och älskad hon är! Då inte främst som sångerska utan som medmänniska, även om hon är en duktig och mångsidig sångerska och artist! Carola är unik i sitt slag, med ett hjärta som inte finner gränser, skriver en annan tittare.

”Underbar människa”

Många tittare som hörde av sig passade även på att slå ett slag för programledaren Nyberg.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Älskar det. Vilken stor stjärna hon är. Men det är Renée som gör det bästa. Så duktig, skriver en tittare. 

– Först och främst all cred till Renée Nyberg som alltid lyckas locka fram det bästa hos sina gäster. Och Carola är ju ändå Carola och en av våra riktigt stora sångfåglar. Här kom den lite mjukare sidan fram där hon framställdes med värme och empati. Vilket liv är ett riktigt feel good program. Ännu en härlig söndag, skriver ytterligare en tittare.

Vissa menar att avsnittet kanske rentav var det bästa av ”Vilket liv” någonsin sen programmet startade förra året. 

– Det bästa hittills. Carola är så omtänksam och bryr sig om andra, underbar människa med det stora hjärtat, skriver en tittare.

Vad tycker du om ”Vilket liv”? Skriv gärna en kommentar.