Tilde de Paula Ebys förvåning – efter Lars-Åke Wilhelmssons hårda ord: ”Vem har du blivit…?”

Här visar Lars-Åke Wilhelmsson upp sin nya sida.

Det får programledaren Tilde de Paula Eby att utbrista.

– Men vem har du blivit, Lars-Åke? säger hon och skrattar.

Det var häromveckan som Lars-Åke Wilhelmsson bjöds in till TV4 för ett hjärtligt samtal med programledaren Tilde de Paula Eby i ”Efter fem”. De pratade förstås om ”Hela kändis-Sverige bakar” – men tog också en titt på Wilhelmssons kritik mot olika tv-fenomen.

När de tillsammans tittade på rubrikerna med Lars-Åkes tv-kritik utbrast plötsligt Tilde de Paula Eby:

– Men vem har du blivit, Lars-Åke?

Foto: TV4

Wilhelmsson skrattade och förklarade att han också hört av sig till Telia med klagomål på den aktuella reklamfilmen som stört honom. Gällande ”Let’s dance”-bojkotten så varade den i två program.

– När de bästa dansarna åkte ut, Andreas Lundstedt och Tobias Bader. De blev utröstade och var klart bäst! Då var jag så arg, säger Wilhelmsson.

Tilde och Lars-Åke pratade förstås också en del om ”Hela kändis-Sverige bakar” som nu är inne på upploppet. På tisdagen visas finalavsnittet där Tobias Karlsson och Lars-Åke Wilhelmsson ställs mot skidduon Anders Södergren och Ida Ingemarsdotter.

I egna podcasten ”Du, Jag och Babsan” berättar Lars-Åke om upplevelsen i TV4-studion. Han uppskattade besöket mycket, men menar också kändes kort.

– Det var 7:04 såg jag på en klocka som tickade ner, och inte hann jag säga mycket…jo jag hann prata mycket! säger Lars-Åke Wilhelmsson.

Han får också frågan av kollegan Johan Lindelöf i podden om TV4:s frågor – och att han framstod som en tv-kritiker. Wilhelmsson skrattar och håller med.

– En liten surgubbe, märkte jag ju hur mycket jag har kritiserat nu på slutet. Men det kanske är ditt fel, Johan, att du fått fram en sida som tidigare inte funnits. Den där folkkäre Babsan som plötsligt har blivit gnällig… Egentligen kära vänner är jag fortfarande den snälla, rara, folkkära Lars-Åke medan Johan Lindelöf här får fram de där hornen i pannan på mig, säger Lars-Åke skämtsamt i podden.

Här kan man se inslaget i ”Efter fem” med Lars-Åke Wilhelmsson:

Vem hejar du på i finalen av ”Hela kändis-Sverige bakar”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!