Tittarnas känslofyllda ord om ”Lotta på Liseberg” – efter tilltaget i sändning: ”Hur tänker ni?”

Under måndagen var Lotta och gänget tillbaka med årets näst sista allsång på Liseberg.

Efter programmet var tittarnas känslor delade.

”Sjung så hundarna sprang och gömde sig”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Måndagen bjöd på högklassig allsång från Stora scenen på Liseberg. Prick klockan åtta var Lotta tillbaka och hälsade tittarna, med en sprudlande energi, varmt välkomna tillbaka till årets näst sista program.

På plats denna veckan för att bjuda på skönsång var bland andra Tusse, Helen Sjöholm, Petter, Göteborgsoperan och gruppen One more time. Med andra ord en salig blandning med artister och genrer, med allt ifrån rap till opera.

Med låtvalen och blandningen av genrer tilltalade inte alla.

”Bra men valet av allsånger kan diskuteras I vissa fall. Hur många sjöng med I Lahles låt som Tusse sjöng t.ex?? Och varför Rap i ett Allsångsprogram? Hur tänker ni där? Lotta och övriga gäster liksom orkestern är alltid i topp”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Tusse
Foto: TV4

Tittarnas favoriter

Det är lätt att man jämför våra två folkkära allsångsprogram, ”Lotta på Liseberg” och ”Allsång på Skansen”. Programmen går om varandra genom sommaren och sänds på konkurrerande kanaler. 

Medan vissa älskar båda programmen och allsång i allmänhet, är andra mer tydliga med vilket program som är deras favorit.

”Jättebra. Så glada människor. Mycket stelare på Skansen. Sanna så bra, inget att klaga på. En annan stämning på Liseberg”, skrev en tittare efter programmet, medan en annan valde att slänga in en tredje allsångsaktör i debatten om vilket program som är bäst.

”Ser inte på Lotta eller Skansen ser hellre på det norska allsång på gränsen”, kommenterade en annan.

Lotta Engberg
Foto: TV4

Programmet hyllas

Härligt är i alla fall att allsången förgyller sommaren, och kanske är det bara så att ju mer desto bättre? Oavsett var det med stor glädje flera av tittarna sjöng med under måndagens ”Lotta på Liseberg”.

”Bästa kvällen ever. Alla var så bra och att avsluta med Göteborgsoperan med Håkan-låtar. Vad kan gå fel liksom? I Göteborg . Sjung så hundarna sprang och gömde sig”, skrev en nöjd tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Det var en jättebra kväll med bra artister TOPPEN. Lotta jättebra som programledare och artist”, skrev en annan

”Bra som vanligt. Tiden går bara så fort, det skulle gärna få räcka längre. Älskar allsångsprogram”, kommenterade en tredje.

Nanne Grönvall
Foto: TV4

Visst går tiden fort

Nästa vecka väntar nämligen årets sista ”Lotta på Liseberg” och det är med ett praktäkta ”Finalprogram” som allsången från Liseberg säger hejdå för den här gången.

Tittarna har med andra ord en hel del att se fram emot, bland gästerna i årets sista program hittar vi, bland andra, GES, Charlotte Perrelli, Newkid och Anna Bergendahl. Kommer ni att titta då?

Vi vill aldrig att allsången ska ta slut! Vad tyckte ni om veckans ”Lotta på Liseberg”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!