Tittarnas starka reaktion – efter bilderna i Trädgårdstider: ”Tårarna rinner”

Tareq Taylor bröt nacken förra året – men klarade sig mirakulöst.

Nu visas hans comeback i tv-programmet ”Trädgårdstider” i SVT.

”Åh tårarna rinner fast man vet att det gick bra”, skriver en tv-tittare.

Det var under förra året som kocken Tareq Taylor var med om en otäck olycka. Den folkkära matprofilen bröt nacken – och Sverige höll andan. Tareq var med om en kitesurfingolycka, men lyckades komma tillbaka.

– Det var nära ögat om man säger så. Jag är lyckligt lottad som kan stå här utan men, har Tareq Taylor tidigare sagt till Nöjeslivet.

Han missade det näst sista avsnittet i ”Trädgårdstider”, och i samband med att tittarna påmindes om Tareqs otäcka olycka förra året var det många som uttryckte oro då det visades i tv förra veckan.

”Men fy så hemskt med Tareq! Jag grät! Men nu är så fina”, skrev en tv-tittare till Tareq på Instagram efter förra veckans avsnitt.

”Åh tårarna rinner fast man vet att det gick bra”, skrev en annan tittare.

”Tur att allt gick bra🌸! Du och Pernilla är helt underbara ihop👍. Ni är så bra. Naturliga, roliga och kunniga”, skrev en annan tittare.

Men i tisdagskvällens avsnitt – som är det sista för säsongen – är Tareq tillbaka igen. Programmet spelades som sagt in förra året, och programledarna Pernilla Månsson Colt, Malin Persson och John Taylor bestämde sig för att överraska Taylor. Tillsammans med flera tv-tittare ville de ge honom det avslut på säsongen som han så väl förtjänade!

I slutet på programmet hade de förberett en varm och skön säng mitt i trädgårdslandskapet. Sen sade Pernilla Månsson Colt några väl valda ord.

– Du skrämde skiten ur oss. Du skrämde livet ur oss, Tareq. Det var faktiskt några dagar där när du hade haft din olycka som vi inte kunde fungera här. Vi bara tänkte på dig, hur det kunde ha gått och så. Du är så otroligt positiv, härlig, underbar och livsbejakande, och det problematiska med dig är att du är så jäkla livsbejakande också. Du tror ju att du är odödlig! sade Pernilla Månsson Colt i SVT-sändningen.

Hon pustar ut, och fortsätter:

Foto: SVT

– Jag hoppas att den här olyckan lärde dig någonting. Den lärde oss någonting. Framför allt kände vi att vi vill lära dig någonting, och det är det här, Tareq. Att du behöver vila ibland.

Tareq blev närmast tårögd av kollegornas ord.

Foto: SVT

– Vi är så otroligt tacksamma och glada för att det gick så bra som det gjorde. Att vi är så otroligt glada att vi har vår kompis kvar, säger Pernilla Månsson Colt.

Tareq tackade för de fina orden, innan John Taylor ville att alla skulle hurra för kocken! Det blev sannerligen ett vackert avslut på säsongen!

Så, blir det någon ny säsong?

Tareq har själv svarat en tittare som skrivit in till honom på Instagram med frågan om det blir några inspelningar i år. Tareq svarar: ”absolut”.

Nöjeslivet har sökt SVT i frågan om en ny säsong för ”Trädgårdstider”.

Dela gärna vidare inlägget för att tacka denna fantastiska kvartett för den här säsongen! Tack för alla underbara trädgårdstips och knep och recept och härliga tv-tisdagar!