TV4:s beslut i ”Bingolotto” väcker starka känslor bland tittarna – skarpa kritiken: ”Blir så trött på…”

Programledarduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink hyllas stort efter deras insats i sommarupplagan av ”Bingolotto”.

Men däremot är flera tittare trötta på att se matlagning i programmet.

”Bort med maten, det finns för många matprogram i tv”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Under helgens sista timmar var sommarupplagan av ”Bingolotto” tillbaka med spänning och gäster.Programledarduon Casper Janebrink och Agneta Sjödin höll ställningarna på Lisebergs Camping i Göteborg och förutom nervkittlande bingospel fick tittarna njuta av ljuva toner från sångerskan Jill Johnson.

När sommarupplagan av Bingolotto drog i gång för drygt en månad sedan var det flera som kritiserade programledarduon. Men som med allt annat kan det ibland ta lite tid att bli varm i kläderna, eller för tittarna att vänja sig vid det nya, och visst går det att ana ett ökat stöd för den relativt nykomponerade programledarduon.

”Härligt program. Agneta och Casper jätte-bra programledare”, skrev en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida efter programmet.

”Jag tycker att dom gör det bra både Casper och Agneta inget tjafs ändå lätt underhållning lite blandat som som underhållning ska vara”, skrev en annan.

”Jättebra!! Casper och Agneta är så härliga!!! Man blir glad när man ser dom”, skrev en tredje.

Agneta Sjödin, casper janebrink
Foto: TV4

Matlagning i programmet

Bingospelen varvades som vanligt med musik och samtal. Tidigare har vi berättat om doktor Mikaels omtalade medverkan i programmet. Han är en återkommande gäst men under söndagens program var han inte på plats på Lisebergs Camping.

Istället var en annan återkommande gäst, kocken Louise Johansson, på besök och det hennes matlagningstips som tog plats i programmets schema mellan bingospelen – ett beslut som flera tittare reagerade starkt på.

”Bort med maten, det finns för många matprogram i tv. Annars jättetrevligt”, kommenterade en tittare efter programmet.

”Undrar varför de har blivit matlagning även i Bingolotto?..och de var inte mycket till hygien där inte, man blandar inte med bara händer! Annars var de helt okej!”, skrev en annan.

”Blir så trött på att det skall vara matlagning i alla program in med mer musik istället”, skrev en tredje.

Bingolotto, matlagning
Foto: TV4

Vad tyckte ni om senaste avsnittet av ”Bingolotto”? Vill ni ha matlagning i tv-rutan? Lämna gärna en kommentar på Facebook!