Renée Nybergs känga till Niklas Strömstedt – piken som får alla att reagera: ”Sämre har det varit med…”

Niklas Strömstedt hyllades rejält i senaste programmet av Renée Nybergs ”Vilket liv!” i TV4. Då passade programledaren på att skoja till det genom en liten pik till artisten gällande hans kärleksliv.

Renée Nyberg är i gång med en sprillans ny säsong av ”Vilket liv!” i TV4.

Där får tittarna i flera avsnitt följa med när några av våra mest folkkära artister hyllas rejält.

STOCKHOLM 20220822 Renée Nyberg vid TV4:s höstscreening. Foto: Fredrik Persson / TT
STOCKHOLM 20220822 Renée Nyberg vid TV4:s höstscreening. Foto: Fredrik Persson / TT

De överraskas med tillbakablickar på karriären, fina uppträdanden, besök av vänner och familj, och mycket annat spännande.

– Jag ser fram emot att få välkomna tittarna till en ny säsong av Vilket liv! där vi återigen ska hylla några av våra största artister, komiker och skådespelare. Jag kan utlova fantastiska helkvällar med många överraskningar, återföreningar, mycket humor, och magisk musik, sade Renée Nyberg i ett pressmeddelande inför säsongen.

Niklas Strömstedts kväll i ”Vilket liv!”

Under söndagen var det ingen mindre än Niklas Strömstedt som tog plats på scenen, och man kan nog lugnt säga att det blev en lyckad kväll.

Jonas GardellLasse AnrellChrister Björkman och Lasse Lindbom klev alla in på scenen för att dela med sig av fina minnen och hyllningar. Och självklart var också hustrun Jenny Strömstedt på plats.

Niklas Strömstedt.
Niklas Strömstedt. Foto: Pernilla Thelaus/TV4

Att Niklas var lycklig och rörd av den fina aftonen råder det inga som helst tvivel om, och lite extra fint var det såklart att hans stora kärlek var där.

Läs mer: Därför vårdades Niklas Strömstedt på psyket – folkkäre artistens hjärtskärande ord i ”Vilket liv”

Jenny Strömstedts kärleksfulla ord

Tillsammans med artistkollegan Andreas Johnson framförde Jenny en omgjord version av GES ”En jävel på kärlek” som definitivt gjorde stjärnan både förvånad och glad.

– Ibland står stjärnorna rätt, eller så var det meningen att just du och jag först skulle harva igenom livet, träffa andra och lära oss saker, säger Jenny Strömstedt i programmet.

Jenny och Niklas Strömstedt gifte sig 2011. De har inga gemensamma barn, men bildade en stor bonusfamilj då båda har barn från tidigare relationer.

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt
STOCKHOLM 20150830 Jenny och Niklas Strömstedt anländer till Kristallengalan på Älvsjömässan i Stockholm. Foto: Henrik Montgomery / TT

Vad gäller Niklas så har han två söner från äktenskapet med Efva Attling, och en dotter från relationen med Agneta Sjödin. Jenny har tre döttrar tillsammans med ex-maken Fredrik Östergren.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens snuskiga skämt mot Jenny Strömstedt – mitt under direktsändningen: ”Men snälla Jenny…”

Renée Nybergs känga till Niklas

Och på tal om att Niklas och Jenny träffade varandra i vuxen ålder, så passade Renée Nyberg under ”Vilket liv!” på att slänga ur sig en liten pik gällande Niklas kärleksliv.

I samband med att hans barndomskompisar Henrik von Zweigbergk och Mattias Edvall kommer ut på scenen reagerade hon nämligen på faktumet att han varit på bra på att just behålla vänskapsrelationer.

– Men det jag tänker på litegrann, det är att du har varit väldigt bra på att behålla just dina gamla vänner. De har liksom varit med dig hela ditt liv i princip. Lite sämre har det varit med fruar kanske men man kan inte vara bra på allt, säger hon skämtsamt.

Då brister vännerna såväl som Niklas ut i skratt.

– Det tycker jag var roligt, säger Henrik.

Niklas Strömstedt, Renée Nyberg, vilket liv
Foto: TV4

Ni är bara för härliga!