Vreden i Farmen – efter intima upptäckten vid badet: ”Du beter dig som en…”

Farmen är i gång igen i TV4 måndag till torsdag och på söndagar – och redan har stämningen börjat bli spänd mellan deltagarna.

I det senaste avsnittet, som visades på torsdagskvällen rök pensionären Göran ihop med lärarstudenten Stina och egenföretagaren Mahsa.

Det hela tog sin början i en nakenkonflikt vid badet.

Och det är efter att storbonden har inlett dagen vid frukosten med att förklara vad alla ska göra, som stämningen snabbt blir jobbig, vilket även Hänt rapporterat om.

– Jag vill bara ta upp en liten konflikt som hände mellan mig och Göran angående om man vill bada utan kläder, säger Stina.

Hon vänder sig mot Göran.

Foto: TV4

– Göran, jag vet att du tog illa upp igår att jag badade utan kläder och du ville komma ner, säger hon framför alla deltagare.

– Jag sa: ”Klä på dig”, svarar då Göran.

Stina förklarar då för hela frukostbordet att hon då enligt egen utsago ska ha bett Göran om fem minuter för att klä på sig. Men Göran menar då att hon fryser ut honom på gården.

– Du håller ju på hela tiden med pikar hit och dit, säger han.

Foto: TV4

Men då kommer en annan deltagare plötsligt in i samtalet – och ryter ifrån mot Göran.

– Pikar hon dig när hon badar naken? När hon ber dig fint att vänta i fem minuter? Pikar hon dig då? säger Mahsa och fortsätter:

– Då vet du inte vad det ordet betyder.

Men Göran vidhåller att han känner sig illa behandlad. Samtidigt som någon annan vid bordet föreslår att man kanske ska undvika att bada naken, om båda könen är därnere vid badet. Det uppstår en diskussion och tillslut är det flera andra som också blir trötta.

– Det har att göra med hur du är överhuvudtaget. Som du beter dig mot mig. Du beter dig som en fjortis ibland när du håller på, säger Göran till slut.

Lite senare kan tittarna se hur deltagarna reder ut det hela, och Stina förklarar att hon inte ”menade något illa”.

Tittar du på Farmen? Skriv gärna en kommentar och dela med dig.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]