Foto: TV4

Wincent frågar ut Malin bakom kulisserna – efter tuffa beslutet i Farmen: ”Det var jobbigt”

Tårar och tuff kamp mellan två nära vänner.
Dramat fortsätter i ”Farmen” – och här avslöjar storbonden Malin Nyman exklusivt detaljerna bakom kulisserna.
Nu frågas hon ut av programmets mentorsprofil Hans Wincent.
– Det är väl så klart att man i efterhand kunde ha valt si eller så, men nu gjorde jag de valen och det får vara så, säger hon.

Malin Nyman fick en nyckelroll i veckans dramatiska ”Farmen”-avgörande.

27-åringen från Storvik blev plötsligt ”storbonde” – och hamnade därmed i centrum för TV4:s tävlingsprogram som sänds måndag-torsdag samt på söndagar.

Att vara storbonde på ”Farmen” har sina fördelar – bland annat får deltagaren flytta in i storbondestugan och en mycket bekvämare säng, berättar Malin.

– Ja, den sängen är så jävla skön. Från att gå från kämpestugan till dit… Det är sjukt. Sängarna inne på farmen är inte skitbekväma, det är de inte. De är väldigt hårda, säger hon i en intervju med ”Farmen”-profilen Hans Wincent, 49, på ”Farmens” Instagram-sida och skrattar.

– Det är ingen Törnrosasömn där inne kanske? frågar Wincent.

– Nej, det är mer att man somnar av utmattning tror jag, och att man är trött då.

Foto: TV4

I rollen som storbonde ingick också att välja ut förste gårdskämpen – och det blev Linnea Klaar som valet föll på.

Mary om samtalet med Malin: ”Så att hon skulle tänka om”

Redan i programmet förklarade Malin att hon tyckte det var tufft att välja ut gårdskämpe.

– För mig är Linnea det största hotet. Hon har mycket kunskap och är stark, sade Malin i programmet.

Då förklarade deltagaren Mary Enqvist att hon tidigare hade haft ett samtal tillsammans med Malin och Linnea – om just valet av förstekämpe.

– Vi försökte ha ett litet morgonsnack med Malin så att hon skulle tänka om, att inte välja Linnea. Vi sa att hon skulle välja från sitt hjärta, men tänk lite så här… Jag vill ju inte att Linnea lämnar, sade Mary i programmet.

Därefter var det Linnea Klaars tur att välja andrekämpe – och då valde hon just sin vän Mary som blev rörd till tårar av valet.

Hans Wincent. Foto: TV4

Linnea och Mary fick sedan utkämpa en hård kamp i tinget. Något som programledaren Anna Brolin beskrev som den tuffaste kampen hittills under säsongen, med orden ”brutalt spännande”.

Foto: TV4

Malin Nyman svarar på tittarnas hetaste frågor: ”Jobbigt att välja”

I intervjun med Wincent på ”Farmens” Instagram-sida berättar Malin Nyman nu exklusivt om detaljerna bakom trions samtal – och de dramatiska scenerna i programmet.

Hans Wincent ställer tv-tittarnas egna och hetaste frågor till storbonden. Om att välja förstekämpe säger Malin i dag:

– Jag tyckte det var jobbigt att välja, det tycker jag. Vissa lättare än andra men, nej… Alltså det är ju en del av spelet, att man måste välja, men det var tufft. Det var det.

Hans Wincent frågar också om det är någonting som hon ångrar och hade velat ha ogjort – men Malin menar att hon står för sina beslut i ”Farmen”.

– Det är väl så klart att man i efterhand kunde ha valt si eller så, men nu gjorde jag de valen och det får vara så, säger Malin på ”Farmens” Instagram.

Foto: TV4

Om det omtalade samtalet som hon hade tillsammans med Mary och Linnea säger Malin att hon tror att deras andemening var att inte få någon av dem själva valda till förstekämpe.

– Ja, jag tror nog att de verkligen försökte att, ”välj ingen av oss till förstekämpe”. Och jag förstår dem också, det är klart att man vill försöka rädda sig själv. Men jag hade ju redan bestämt mig där, säger Malin till ”Farmens” Instagram.

Här kan man se hela intervjun som Hans Wincent gjorde med Malin Nyman om hennes vecka som storbonde i Farmen, tittarnas frågor och om framtiden:

Vad tycker du om årets säsong av ”Farmen”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!