Wincents nya ärliga ord om Anna Brolin – så är deras relation bakom kulisserna: ”Hon är ju…”

Både Anna Brolin och Hans Wincent är återkommande nyckelkaraktärer i ”Farmen”. Som tittare får man tyvärr sällan se de två tillsammans och många undrar säkert hur pass mycket de träffas bakom kamerorna.

Nu kommer Wincent med ett svar.

– Visst träffas man ibland i matsalen och sådär, säger han till Nyheter24.

Finalveckan är kommen i ”Farmen” 2024 och det återstår faktiskt bara ett avsnitt den här säsongen.

Tim, Fredrik, Cornelia och Levin har alla chansen att kamma hem vinsten och därmed 500 000 kronor.

Läs mer: Farmen-Pers brutalt ärliga ord om Fredrik – därför vägrar han försonas: ”Sänkt mig ordentligt”

Tittarfavoriten lämnade

En som inte längre har möjligheten att gå segrande ur striden är årets tittarfavorit Per som tvingades lämna gården i torsdagens avsnitt.

Han förlorade den sista tvekampen på tinget mot Tim, i en kunskapstävling där de skulle urskilja olika grödor.

– Jag hade en riktigt tung tid där inne på ”Farmen” och jag tog gärna de här större uppdragen som tog mycket tid, som att bygga saker och så där. När man kom in på kvällen så var man rätt så trött, så då hade man ingen lust att sitta och läsa. Många andra hade ju en vecka eller två på ”Torpet” där de inte hade så mycket att göra. Där de hade tid att läsa, sitta och plugga och titta i landet, säger Per till Nöjeslivet och fortsätter:

– Jag får skylla mig själv. Jag skulle ha pluggat och vet om det. Så jag kan inte vara förbannad på någon annan än mig själv.

Så är Anna och Wincents relation

Två av personerna som skymtats på gården under hela säsongen är programledaren Anna Brolin samt farmarnas återkommande mentor, Hans Wincent.

Det är sällan som de två syns ihop i rutan i och med att de nästan alltid kommer var för sig till gården med olika uppdrag eller nyheter.

Vissa undrar säkert om Anna och Wincent ens ses över huvud taget?

Anna Brolin Farmen
Anna Brolin i ”Farmen”. Foto: TV4

Det bekräftar nu Wincent att de gör – även om de inte umgås allt för mycket. De kommer i alla fall väl överens och trivs ihop.

– Ja, det gör vi. Hon är ju väldigt professionell och väldigt trevlig. Men i år är det egentligen första gången som vi har jobbat ihop också, kan man väl säga. Det såg man i första programmet när vi tillsammans åkte in och hälsade alla deltagarna välkomna, och de fick välja lite belöningar och sådant, säger Wincent till Nyheter24.

– Annars så brukar det vara så att jag och programledaren går omlott på varandra och är sällan på skärmen samtidigt. Oftast är det bara Anna som är ute och läser storbondebrev, kör ting och andra kämparval. Och jag kommer och delar ut och godkänner uppdragen, fortsätter han.

Hans Wincent Farmen
Wincent kommer farande på sin traktor. Foto: TV4

Brukar träffas på särskilt ställe

Samtidigt avslöjar han att de träffas litegrann bakom kamerorna. Deras relation är däremot enkom av professionell karaktär.

– Vi bor ju hela produktionen nere i Skillingaryd. Vi har ju varsin barack där och bor grannar och träffas lite grann. Men både Anna och jag har ju andra åtaganden också under sommaren, så det blir ju inte att man hänger jättemycket. Men visst träffas man ibland i matsalen och sådär, säger han.

Tack för de spännande orden, Wincent. Alltid kul att höra om hur saker ser ut bakom kulisserna.

Vad tycker du om årets ”Farmen”? Kommentera på Facebook, gilla-markera och dela gärna artikeln också.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev