Foto: TV4

Bonde-Chris stora lycka med brevskrivaren Amanda – ska fira högtiden ihop: ”En höjdpunkt”

Bonde-Chris valde Johanna i slutvalet av ”Bonde söker fru – jorden runt” – men ångrade sig kort därefter.

Istället hörde han av sig till en annan brevskrivare – Amanda – och en nya relation påbörjades.

Och nu kommer Chris med ett spännande besked om deras relation.

Det blev ett dramatiskt slut på årets ”Bonde söker fru – jorden runt”. Inte minst på Christopher ”Chris” Sjöbloms vingård i Napa Valley, Kalifornien.

I den stora finalen ställdes bonden inför ett tufft val – att välja en av de två kvarvarande brevskrivarna att fortsätta dejta.

Chris valde slutligen Johanna och det började bra, men när hon var tvungen att återvända till Sverige gick det inte längre att rädda relationen.

– Efter valet stannade Johanna lite med mig i USA, det var fint men hon hade jobb så hon åkte tillbaka. Vi försökte ganska mycket att hålla långdistans, men det gick inte så bra. Jag antar att det inte var menat att vara vi, sa Chris till TV4.

Brevskrivaren Amanda visar upp nya vardagen med Bonde-Chris

Efter att förhållandet med Johanna tog slut sökte Chris upp Amanda och de började lära känna varandra på nytt.

Det tog sig definitivt en vändning kan man säga och det är jag så enormt glad för!! Jag och Chris träffades ett antal månader efter inspelning och lärde känna varandra på ett sätt vi aldrig fick chansen till under programmets gång”, skrev Amanda på Instagram.

Sedan de börjat prata igen har paret insett hur mycket det har gemensamt och har fallit pladask för varandra.

Jag fick lära känna denna intelligenta, varma, godhjärtade, spontana och fantastiskt roliga man! Vi insåg hur mycket vi hade gemensamt. Att vi delade samma värderingar, syn på världen och framtidsdrömmar”, skrev Amanda.

Foto: TV4

Bonde-Chris lyckliga besked med Amanda

Eftersom Chris bor i USA och Amanda är kvar i Sverige, har förhållandet varit på distans.

Men nu kommer vinbonden med ett lyckligt besked – han flyger till Sverige och får äntligen träffa Amanda igen.

Nu är det mindre en två veckor kvar tills jag får äran att hälsa på fina Sverige, men mer viktigt, får vara nära hon som är min andra halva”, skriver han på Instagram.

Anledningen är att paret ska fira midsommar ihop. Vidare skriver Chris om sin längtan efter familjen, men framförallt flickvännen Amanda.

Midsommar har alltid varit en höjdpunkt hela mitt liv. En gång om året jag får träffa på resten av familjen, och njuta av svensk sommar. Jämfört med alla andra år, är nog detta en som jag ser fram till mest. Det kommer vara en magisk midsommar med hela familjen och Amanda bredvid mig”, skriver Chris.

Ni är så fina Chris och Amanda.

Vi önskar er all lycka!