Foto: TV4

Därför saknas en bonde i nya ”Bonde söker fru” – fick lämna innan inspelningarna började

Tre bönder letar efter kärleken i ”Bonde söker fru – jorden runt”.
Men egentligen skulle de ha varit fyra.
Nu avslöjar programledaren Linda Lindorff varför en bonde hoppade av inspelningarna.

Programledaren Linda Lindorff är tillbaka med en ny omgång av kärleksjakt på bästa sändningstid i TV4.

Den här gången är det utlandsboende bönder som får Lindorffs hjälp i sökandet efter den rätta i ”Bonde söker fru – Jorden runt”.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

I vårens omgång, som är den andra i ordningen av ”Jorden runt”-versionen av Bonde söker fru, får tittarna möta bönderna Dino Choreftis, 49, boendes i Grekland, Christopher Sjöblom, 25, från USA och Anders Lindqvist, 70, som lever i Frankrike.

I jakten på den stora kärleken får TV4-tittarna följa bönderna bland vinrankor, travhästar och olivträd.

– I ”Bonde söker fru – jorden runt” blir det till skillnad från vanliga ”Bonde söker fru” en hel del drama som till viss del består av språkliga missförstånd och kulturkrockar, men det fina är att kärleken ändå övervinner allt. För mig personligen har det även varit en känslomässig berg- och dalbana att följa de här tre bönderna på deras kärleksresa. Tittarna har en engagerande, känslosam och överraskande säsong att se fram emot, säger Linda Lindorff, programledare för ”Bonde söker fru – jorden runt” i ett uttalande inför säsongen.

Inspelningarna har dessutom föregåtts av en hel del drama bakom kulisserna.

Artikeln fortsätter under bilden.

Deltagarna i "Bonde söker fru – jorden runt" 2024. Foto: TV4
Deltagarna i ”Bonde söker fru – jorden runt” 2024. Foto: TV4

Programledaren Linda Lindorff förklarar att inspelningarna egentligen skulle ha dragit i gång för flera år sedan – men coronapandemin kom i vägen.

– Efter fyra års väntan är det äntligen premiär för den andra säsongen av ”BSF” jorden runt och det blir en hel del förändringar, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Därför valde bonden att hoppa av programmet

Samtidigt avslöjar Linda att bönderna egentligen skulle ha varit fyra till antalet.

Men en av dem tvingades hoppa av.

Anledningen?

Hon fann kärleken ändå – på annat håll.

– Vi hade redan börjat spela in säsong två innan pandemin kom så den bonden, en helt underbar tjej, som skulle vara med i säsong två kommer inte att vara det. Hon hann nämligen hitta kärleken på egen hand. Lyckligt ju – även om jag förstås önskat att ni hade fått vara med på den resan, skriver Linda Lindorff.

– Till det som nu är nytt för den här säsongen, så är det för det första att serien förlängs. Det visade sig att vi har så mycket bra och spännande material att TV4 ville beställa ytterligare avsnitt – gott betyg ju, skriver hon.

Och fortsätter:

– En annan förändring är att det i jorden runt inte finns någon gruppdejt innan valet till gården och görs. Jorden runt-bönderna de får ha speed date och direkt därefter får de välja vilka som ska hänga med till deras gårdar. Baserat på första intrycket och känslan. Det är förstås tufft, men det visar sig att det går väldigt bra. Känslan man har med de första fem minuterna med en person är oftast väldigt trött. Finns det kemi där eller? kände jag någonting min kropp eller inte? I övrigt så är det en väldigt bra, galen, och fullkomligt överraskande säsong som kommer att få alla att tappa hakan i slutet. Någonting ingen trodde skulle hända hände…

”Bonde söker fru – jorden runt” sänds på måndagar klockan 20.00 våren 2024 i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev