Robinson-Fredriks svar på tal om intima ryktet med Charlotta – sanningen om relationen

Tittarna har märkt att Fredrik och Charlotta njuter av varandras sällskap sedan de hamnade i samma lag i ”Robinson”. Det är en något flörtig stämning.

Nu bemöter en av huvudpersonerna romansryktet.

– Vi klickade väldigt bra hon och jag för hon var väldigt stark och ville verkligen tävla hårt, precis som jag ville, säger Fredrik till Hänt.

När den här ”Robinson”-säsongen drog i gång var de två lagen uppdelade baserade på kön. Männen var i ett läger medan kvinnorna var i det andra.

Beslutet att dela upp lagen på det sättet togs emot väl av deltagarna, kanske inte lika mycket av tittarna.

Läs mer: Så särbehandlades Fredrik i ”Robinson” – fick fördel av TV4: ”Höll det hemligt” 

Sedan någon vecka har lagen ändå blandats upp och numera huserar både kvinnor och män i de två lagen, Lag Nord och Lag Syd.

Fredrik Robinson ny stil
Fredrik Bolander i ”Robinson”. Foto: TV4

Fredrik och Charlottas relation

I det förstnämnda laget finns både Fredrik Bolander, 40, och Charlotta Hedlund, 30.

Tittarna har noterat att dessa två kommer väldigt bra överens och verkar gilla varandra en hel del. Några har till och med insinuerat i diverse kommentarsfält att det skulle kunna vara en romans på gång.

Fredrik slår ner det romansryktet direkt. Till sajten Hänt säger han:

– Det var ju ingenting överhuvudtaget annat än väldigt, väldigt bra vänner. Men vi klickade väldigt bra hon och jag för hon var väldigt stark och ville verkligen tävla hårt, precis som jag ville. Och hon ville ju också köra det här sociala spelet också. Vi tyckte lite likadant, säger han.

De gillade helt enkelt att umgås med varandra under tiden de var fast på ön.

”Ingen romans eller så”

Både Fredrik och Charlotta har partner i det vanliga livet och Fredrik har dessutom små barn.

– Nej, men vi var väldigt nära där nere på Robinson, ingen romans eller så. Hon har sitt och jag har mitt och hela den biten, säger han.

Charlotta i Robinson
Charlotta Hedlund i ”Robinson”. Foto: TV4

Många tittare chockades nog när de fick reda på att Fredrik faktiskt valde att sätta just Charlotta i en örådsduell mot en ”gränsländare”. Det förvånade många.

– Hon ville verkligen duellera och det var något vi hade pratat om innan, så det var ett skäl. Hon ville inte bara sitta på stranden och sitta av sin tid, hon ville tävla för att vara kvar. Ett annat skäl var ju också att hon var ett hot såklart, berättar Fredrik.

Det är en minst sagt spännande säsong vi har i ”Robinson”.

Vad tycker du om programmet? Lämna gärna en kommentar och låt oss höra din åsikt. Gilla-markera gärna och dela artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev