Anders Bagges känslosamma ord om kärleken till frun: ”Skulle störta till marken utan henne”

Förra året fick äntligen Anders Bagge sin Johanna i en vigsel i Stockholm.

Nu uppmärksammar han sin älskade fru i ett inlägg på Instagram.

”Ibland så måste man tänka till och reflektera”, skriver han.

Omåttligt populära tv-profilen Anders Bagge är en sann romantiker. Sedan augusti förra året är han gift med Johanna Lind Bagge.

Och att hålla romantiken vid liv även efter smekmånaden är något som Anders vill göra. I ett kärleksfull inlägg på Instagram tar han sig tid att tänka på vikten av att lyfta fram sin kärlek, och att inte glömma bort det.

Anders Bagge uppmärksammar sin fru i ett kärleksfullt inlägg. Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Anders Bagge: ”Ibland så måste man tänka till”

Det var speciellt under låten ”Fields of gold” med Eva Cassidy som Anders fick känsla för att öppna upp sitt hjärta med väl valda ord.

”Ibland så måste man tänka till och reflektera, kanske som man ge en extra titt eller en kram som är liiiite för lång!”, skriver Anders Bagge

Han uppmärksammar samtidigt att inte ta allt för givet, och uppmuntrar den som läser att ge sin älskade en puss på munnen, när man läser hans inlägg.

Bagges kärleksönskan

Anders Bagge skriver vidare att han hoppas att alla hittar samma starka kärlek som han har gjort.

”Om du inte har någon, pussa hunden, katten om inte pussa dig själv på armen. Jag har ju lyckats fånga en fjäril så vacker i sitt hjärta och mina vingar skulle flagna och jag skulle störta till marken utan henne…Och så ska ni känna”, skriver han.

Vilka vackra ord Anders! Det är svårt att inte bli rörd av det du skriver! Tryck på gilla-knappen för att hylla denna fantastiska romantiker!