Anna Book tvingad till blixtoperation – nya tuffa sjukdomsbeskedet: ”Är något omtumlad”

Anna Book skickar en hälsning från sjukhuset. Hon har äntligen fått hjälp med ett problem som hon haft i flera år – och hon blev inkallad innan hennes uttalade tid, vilket gjorde henne skärrad.

Är något omtumlad av det snabba beskedet jag fick redan idag som sagt”, skriver hon på Instagram.

Det är aldrig kul att vara sjuk och inte må bra. Den folkkära artisten Anna Book, 53, har haft ett långvarigt problem med att hon åker på diverse inflammationer titt som tätt.

Hon har aktivt sökt hjälp i tre år och blivit lovad en operation.

Läs mer: Anna Books nya tunga bakslag – nu stöttas stjärnan efter dystra beskedet: ”Fina, fina du”

Nu kommer hon med ett nytt sjukdomsbesked. ”ABC”-sångerskan och Melodifestivalen-profilen har nämligen blivit blixtinkallad till sjukhuset.

Äntligen. Var egentligen planerat till den 22a november. Men hjälpen jag väntat på att få i 3 år nu, blev av redan idag. Nu är jag äntligen opererad, och ska förhoppningsvis slippa lida utav fler hemska inflammationer”, skriver hon på Instagram.

Anna Book. Foto: Youtube/TV4

Känner sig omtumlad

Men allt är inte guld och gröna skogar, trots att Anna Book fått göra sin efterlängtade operation.

Det faktum att hon blev inkallad tidigare än hon skulle, alltså opererade sig nästan två veckor innan hon egentligen planerade för det, gjorde henne lite skärrad.

Är något omtumlad av det snabba beskedet jag fick redan idag som sagt. Men nu ska jag åka hem och vila framför brasan”, skriver hon.

I inlägget från sjukhuset ses Anna Book på två bilder där hon är iklädd klassiska sjukhuskläder.

Anna Book sjukhus
Anna Book med en bild inifrån sjukhuset. Foto: Instagram

Anna Books oro

Artisten vädrade nyligen sin oro om det hårda klimatet som finns på sociala medier. Hon vädjade bland annat till sina följare att sluta skriva elaka kommentarer till henne eller till någon annan.

Jag vet att man har många uppfattningar om mig, det är okej. Man får tycka vad man vill. Men, vara elak samt fabricera saker är aldrig okej. Jag har också brustit och varit elak i situationer då jag blivit trängd eller utsatt för åsikter om mig. Den stora skillnaden är att jag aldrig oprovocerat gått på någon med mina åsikter, jag ser mycket jag inte gillar eller håller med om”, skrev hon på Instagram.

Anna Book
Anna Book vädrar sin oro över klimatet på sociala medier. Foto: Instagram, TV4

Men, jag går inte till angrepp i synnerhet inte personliga sådana, jag sårar inte deras nära. ALLA kan göra fel, vi är människor – men alla kan INTE be om ursäkt, jag kan dock räkna mina. Men varför gör vi sådan enorm skillnad på folk & folk? Jag ser dagligen ” bevis ” på att människor gör enorma skillnader på människor, varför är det så? Om två gör samma sak eller likadant… Ska dem då inte bemötas på samma sätt? En stilla undran som kom till mig nu när jag skriver. Önskar bara andra människor gott, vare sig de är mig nära eller ej”, fortsatte hon.

Hoppas att du mår mycket bättre, Anna. Ta hand om dig och hoppas att du återhämtar dig snabbt efter din operation.