Anna Books nya tunga bakslag – nu stöttas stjärnan efter dystra beskedet: "Fina, fina du"
Anna Book

Anna Books nya tunga bakslag – nu stöttas stjärnan efter dystra beskedet: ”Fina, fina du”

Alla har vi dåliga dagar.

Nu berättar stjärnan Anna Book om nya bakslagen och tårarna utanför rampljuset.

Anna Book fick sitt stora genombrott med låten ”ABC” 1986 i Melodifestivalen.

Schlagerklassikern slutade på en femte plats och sedan dess har Anna Book gjort mängder med musik och synts till i en rad olika tv-sammanhang. Inte minst Let’s dance 2006, där hon slutade på en andraplats.

Stjärnan har också jobbat en hel del med dubbning av tecknade filmer och datorspel.

För några år sedan gjorde Anna Book comeback i Melodifestivalen, en tävling som landade i skandal.

Det visade sig nämligen att låten som hon skulle framföra på scenen, ”Himmel för två”, redan var utgiven på ett annat språk och annan text, efter upphovsmännen skickats in till ett annat lands Eurovision-uttagning några år tidigare.

Det slutade med att hon blev diskad – bara två dagar före direktsändningen.

Anna Book vann Biggest Loser

Men 2017 var hon med i ett helt annat program, nämligen Biggest Loser VIP. Där blev det långt ifrån fiasko, istället kammade hon hem segern.

Men att ständigt synas i rampljuset har sina för och nackdelar. Det är inte alltid helt enkelt att vara i offentligheten.

Anna Books vädjan till följarna

Anna har flera gånger uttryckt sin oro över det hårda klimatet som kan finnas i sociala medier i dag.

Nu vädjar hon ännu en gång till sina följare att sluta vara elaka.

”Jag vet att man har många uppfattningar om mig, det är okej. Man får tycka vad man vill. Men, vara elak samt fabricera saker är aldrig okej. Jag har också brustit och varit elak i situationer då jag blivit trängd eller utsatt för åsikter om mig. Den stora skillnaden är att jag aldrig oprovocerat gått på någon med mina åsikter, jag ser mycket jag inte gillar eller håller med om”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Hon tillägger:

”Men, jag går inte till angrepp i synnerhet inte personliga sådana, jag sårar inte deras nära. ALLA kan göra fel, vi är människor – men alla kan INTE be om ursäkt, jag kan dock räkna mina. Men varför gör vi sådan enorm skillnad på folk & folk? Jag ser dagligen ” bevis ” på att människor gör enorma skillnader på människor, varför är det så? Om två gör samma sak eller likadant… Ska dem då inte bemötas på samma sätt? En stilla undran som kom till mig nu när jag skriver. Önskar bara andra människor gott, vare sig de är mig nära eller ej”.

Stöttas av följarna

I inlägget medger hon också att allt inte alltid är perfekt och att hon känner sig lite nere då hon har feber och frossa och därmed också missar en kompis firande.

”Allt är inte bara perfekt och nej, jag är inte rädd för att visa mig – jag är som jag är, med smink eller utan och idag är jag trött, ledsen & uppgiven, men samtidigt är hjärtat fyllt med så mycket kärlek idag samt fortsatt tacksamhet tacksamhet över livet och den trygghet vi faktiskt har, för att inte tala om kärleken & sammanhållningen”, skriver hon i inlägget.

I kommentarsfältet är det många som stöttar Anna.

”Kram & omtanke! Kanske är det en bättre dag imorgon”, skriver en person.

”Fina, fina du. Hoppas få hålla om dig med kärlek snart. Kramar i massor”, skriver en annan.

”Det tillhör livet att vi har både bra och dåliga dagar. Jag önskar Dig massor av Krya-på-Dig så kroppen kan läka ut. Vi har alla våra problem som vi brottas med. Det får ta den tid det behöver. Vi är här för att lära oss och bli slipade som diamanter. När vi pressas mot sliten, då gör det ont!. Massa kram, Anna”, skriver en tredje.

”All kärlek till dig och din familj”, skriver en fjärde.

Krya på dig Anna!