Anna Books stora förtvivlan – dottern till sjukhus: ”Stackars hjärtat”

När som helst kan saker och ting hända som förändrar allt på ett ögonblick.

Plötsligt insjuknade Anna Books dotter, och nu berättar artisten om oron efter besöket på sjukhuset.

”Spenderat flera timmar med läkaren”, skriver artisten på Instagram.

Hälsan är det viktigaste vi har och när den förändras, vänds hela tillvaron upp och ner.

Det var i våras som artisten Anna Book tvingades till operation.

Hon berättade då på sociala medier att det hade varit en tuff period, men att hon kände sig tvungen att berätta om vad som hänt.

”Mycket ska man vara med om…de senaste dagarna har varit känslosamma. Saknar min mamma såååå mycket just nu, jag hade verkligen behövt henne här. Hon hade hjälpt mig med ALLT villkorslöst och med 100% kärlek och omtanke. Igår genomgick jag en mindre OP – men tro mig, det räckte och känns. Vet att många kommer undra och kanske fråga vidare om det”, skrev hon då.

GÖTEBORG 20160205 Anna Book talar med media efter att hon framfört sitt diskvalificerade bidrag Himmel för två vid fredagens publika genrep inför den första deltävlingen i Melodifestivalen i Scandinavium i Göteborg. Foto: Jonas Ekströmer / TT
GÖTEBORG 20160205 Anna Book talar med media efter att hon framfört sitt diskvalificerade bidrag Himmel för två vid fredagens publika genrep inför den första deltävlingen i Melodifestivalen i Scandinavium i Göteborg. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Enligt Anna Book ska ingreppet ha varit nödvändigt inför ett kommande operation.

”Denna operationen var nödvändig och är till för att kunna utreda och se status up close för den egentliga och större operationen jag förmodligen kommer behöva gå igenom längre fram men det tar jag då. Nu är jag åter i hemmet efter ett dygn på sjukhus och ska försöka vila så mycket jag kan”, skriver Anna Book på Instagram där hon också avslutar inlägget med budskapet att följarna ska ta hand om varandra och orden: ”kramar från mig”, skrev hon då.

Dottern Vanessa till sjukhus

Men nu är det inte Anna själv som står i fokus.

På sin Instagram berättar artisten hur hennes dotter Vanessa tvingades uppsöka sjukhus.

”Spenderat flera timmar hos läkaren med Vanessa. Flera blodprover, sänka, odlingar, febercheck, öron, näsa, hals, lungor, allt…”, skriver hon i en story.

Anna Book sjukhus
Foto: Instagram

Senare i ett nytt inlägg berättar Anna mer kring vad som har hänt, och läkarnas besked.

”Fått svar delvis och på grund av vissa värden så blev det ytterligare prover, återbesök imorgon igen för att checka sänkan som var alldeles för hög, lågt blodtryck bland annat”.

Åter hemma igen

Nu har Anna och dottern landat hemma igen, och snart väntar fler besök hos läkare skriver artisten.

”Stackars hjärtat. Det blev många blodprover för Vanessa i dag. Nu får hon som sagt i alla fall antibiotika och blir fortsatt ompysslad. Så blir hon återställd igen – återbesök med ny sänka och blodtryckskoll redan imorgon. Ändrade min dag så att jag kan köra henne och vara med”, skriver Anna.

Anna Book sjukhus
Foto: Instagram

Vi hoppas verkligen hon mår mycket bättre snart. Alla våra styrkekramar till Vanessa!