Anna Brolins nya kärleksbesked – ärliga orden om dejtandet efter skilsmässan

Anna Brolin är en av våra mest folkkära TV-profiler och för tittarna är hon helt klart uppskattat.

Bakom rampljuset är hon även en kärleksfull mamma till sina två barn, som hon har tillsammans med ex-maken Jesper Rodhborn.

I en ny intervju med Hänt berättar hon nu hur hon ser på kärleken och dejtandet idag, nästan två år efter skilsmässan.

Det var i april 2022 som paret bekräftade att de skulle gå igenom en skilsmässa efter 9 år som gifta.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev de på Instagram då.

Efter skilsmässan har programledaren sagt i en intervju med Aftonbladet att hon fått en del kärleksinviter. Det är dock inte något som känts aktuellt för henne.

Anna Brolin tillbaka i ”Efter fem”-studion igen! Foto: TV4

”Nyckelordet är närvaro”

Men som tur är har hon och Jesper fortfarande en god relation till varandra.

– Livspusslet med allt vad det innebär gör att jag knappt hinner fundera på det, men jag känner mig privilegierad. Jag har två fantastiska pojkar som är det bästa som har hänt mig i livet och jag har en fin relation med deras pappa. Dessutom har jag ett väldigt roligt jobb och fina vänner, har Anna Brolin sagt till tidningen.

För Hänt berättar Anna nu hur hon ser på romantik och vad hon tycker är viktigast i en relation.

– För mig är romantik att bejaka känslan att ta sig tid för varandra. Om jag tittar historiskt på när det känts som starkast är det när man stannar upp. Nyckelordet är närvaro. Det kan vara känslomässigt starkt att sitta på en parkeringsplats ihop, säger hon.

Anna Brolins nya kärleksbesked

Snart är det dags för Alla hjärtans dag, något som hon inte är speciellt förtjust i. Hon menar att det känns krystat att vara extra romantisk just på den dagen då det förväntas av en.

– Det gulligaste för mig är att ge barnen lite geléhjärtan eller något annat som de tycker är mysigt att få. Jag tycker det kan vara något modest på alla hjärtans dag. Det är mycket roligare att bli uppmärksammad eller överraskad på en helt annan dag, säger hon.

I samma intervju får hon frågan gällande hur hon ser på dejtande idag, nästan två år efter skilsmässan. Men då kommer hon med besked om att hon valt att hålla det privat.

– Det håller jag nog lite för mig själv, säger hon.

Foto: Maja Suslin/TT

Vi tycker du är fantastisk, Anna!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev