Benjamin Ingrossos kärleksbesked – efter romansryktet med modellen: ”Jag är så sjukt…”

2022 har varit ett framgångsår för Benjamin Ingrosso, som vunnit både Grammis, Rockbjörnar och en tv-kristall. Förutom att producera egen musik har han varit ständigt aktuell i olika tv-sammanhang, vilket gjort många nyfikna på den charmiga 25-åringens privatliv.

I somras började romansrykten florerar kring Benjamin och influencern och modellen Frøya Sofie Winther. Nu väljer Benjamin att kommentera sin status.

Familjen Wahlgren-Ingrosso är en av Sveriges mest kända familjer, med ett ständigt strålkastarljus på sig och ett kamerateam som följer dem överallt. 

I och med “Wahlgrens värld” har hela svenska folket fått följa med Pernilla, Bianca och Benjamin in i deras hem och ta del av deras mest privata samtal, men något Benjamin lyckats hålla för sig själv är detaljer kring sitt kärleksliv.

Nu avslöjar han dock hur det ligger till. 

Medan systern Bianca Ingrosso pratat öppet om hennes och expojkvännen Philippe Cohens av- och på-relation, och mamma Pernilla visat upp pojkvännen Christian Bauer för hela svenska folket har Benjamin velat hålla kärlekslivet privat. 

LÄS MER: Bianca Ingrossos diss mot David Hellenius – nobbade stjärnan helt: ”Det finns jul andra som…”

Romansykten med modellen

Han lyckades fram till i somras när romansrykten började florera kring honom och den norska modellen Frøya Sofie Winther. Detta efter att de två syntes kärvänliga tillsammans på bland annat Biancas Instagram. 

Foto: TV4/Instagram @biancaingrossor

De som var uppmärksamma kunde bland annat se hur de höll om varandra och tillbringade flera dagar ihop i Spanien tillsammans med flera medlemmar av familjen Ingrosso. 

Senare kom Frøya att kommentera ryktena. 

– Det går jättebra, vi myser och har haft en superbra sommar, sa Frøya Sofie Winther till norska Dagbladets reporter efter sommaren. 

Några månader har gått sedan dess, och Benjamin har varken bekräftat eller kommenterat romansryktena med modellen. 

– Inga kommentarer, nä, inga kommentarer. Jag har jättemycket fina människor runt omkring mig, säger Benjamin när Expressen frågar. 

Benjamin Ingrosso är singel

När de frågar varför han vill hålla kärlekslivet privat säger han: 

– För att alltså, jag är så sjukt icke-privat annars. När det kommer till relationer så känner jag att, det är någonting som alltså, annars vet folk fan allt om oss, säger han till Expressen.

I samma intervju bekräftar artisten att han är singel.

Dela gärna för fler kändisnyheter i ditt flöde.

LÄS MER: