Foto: Instagram @showbonden

Bonde-Susannas gravidlycka – TV4-profilens ord efter familjens drag: ”Jag blev så lurad”

Det går som en dans.
”Bonde söker fru”-tittarfavoriten Susanna Karlsson tar gärna en svängom under graviditeten.
Det härliga klippet på TV4-profilen gör nu succé på Instagram.
Nu berättar hon om överraskningen från familjen – inför den stora dagen.

”Bonde söker fru”-profilerna Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson går i väntans tider. De träffades för första gången i TV4:s kärleksprogram år 2018 och föll för varandra.

Nu väntar de sitt första barn tillsammans. Susanna, även känd som ”Showbonden”, blev en stor tittarfavorit i TV4 med sin härliga utstrålning som fångade Hannes hjärta.

”Äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er!”, skrev Susanna Karlsson på Instagram när hon i februari valde att gå ut och berätta den underbara nyheten.

Nu börjar det närma sig den stora dagen för tv-profilen som nyligen blev uppvaktad av familj och vänner.

Susanna Karlsson överraskad med kalas

Susanna berättar att hon blev ordentligt överraskad när systern anordnade en så kallad ”babyshower” – ett slags kalas inför barnets ankomst – för henne.

”Jag blev sååå lurad och var helt inställd på att gå på 16års kalas men hamnade på min egen shower. TUSEN TACK syster och alla ni som fixat och styrt ihop detta kalas. Så tacksam!! Tack för alla fina presenter, TÅRTAN?!”, skriver hon på Instagram där hon också visar upp hur det såg ut under tillställningen.

Susannas härliga danssuccé

Nu befinner sig Susanna i vecka 37, berättar hon, och den showiga ”Bonde söker fru”-profilen verkar gå igenom graviditeten som en dans. På Instagram bjuder hon på sig själv med en härligt showig svängom i den svenska sommaren.

Klippet har redan fått tusentals gilla-markeringar och massor av uppskattande kommentarer.

Stort lycka till säger vi nu till Susanna och Hannes!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!