Carolas son Amadeus har vuxit upp – nu kärlekshyllas han av sin mamma: ”Så tacksam för allt du är”

Han växte upp mitt i händelsernas centrum som son till Carola Häggkvist. Under helgen fyllde Amadeus Sögaard 21 år. Då passade hans mamma på att skicka en kärleksfull hyllning på Instagram.

”Längtar varje dag att få följa dig, lyssna och se på dig”, skriver Carola på Instagram.

Amadeus Sögaard är son till Carola Häggkvist och Runar Sögaard. Han har vuxit upp i rampljuset men att han inte kommer följa i sin mammas fotspår är klart sedan länge.

Amadeus har nämligen fokus helt på fotbollen. Han har a-lagskontrakt med Superettan-laget IK Frej som går över säsongen 2019. För Expressen har han tidigare berättat om sina drömmar och mål.

– Mitt långsiktiga mål är att bli en världsback. Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är de för små, tycker jag, sa han till tidningen.

Carolas fina hyllning

I helgen fyllde kändissonen 21 år och då passade mamma Carola på att skicka en kärleksfull hyllning till sin son.

”Tänk att kärleken fyller redan 21 år idag! Så tacksam för ALLT DU ÄR min älskade Amadeus Joseph Häggkvist Sögaard. Längtar varje dag att få följa dig, lyssna och se på dig. Må dina tankar ta dig dit dina segel fylls med tro så att Guds vind får dig att segla i full frihet på din livsresa”, skriver hon och fortsätter:

”Älskar dig mer än allt.  Mamma. ( Zoe och Jimmy också såklart, gammelkatten Busis och Coco-dvärghamster likaså.) På väg till familje middag idag på mysigt ställe nära Sthlm. Tack alla goda människor för er kärlek o respekt som du visat mig och Amadeus genom åren!”

”Sjunger i duschen”

Trots att Amadeus inte följer i mammas fotspår skrev han en låt som Carola framförde på ”Humorgalan”.

Många hoppades att detta kanske var ett tecken på att musikintresset hade förts vidare, men Amadeus slog snabbt tillbaka.

– Jag håller inte på med musik mer än andra. Jag sjunger i duschen, sen om det är bra eller ­dåligt får andra avgöra. Media målar ­ofta upp en egen bild, sa han till Aftonbladet.
Wow, så lik sin fina mamma och så fina ord från Carola. Tryck på Gilla-knappen om du också tappade hakan över Amadeus likhet med mamma Carola!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Allt du behöver veta om Melodifestivalen

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat