Därför bryter Gunilla Persson kontakten med Alexandra Zazzi, direkt efter Biggest Loser: ”Huggen i ryggen”

Under de många veckor som Biggest Loser VIP spelades in fick deltagarna chans att lära känna varandra ordentligt, då de tillbringade så gott som all vaken tid tillsammans.

Flera vänskaper utvecklades, men också en del osämja, bland annat mellan Hollywoodfrun Gunilla Persson och tv-kocken Alexandra Zazzi. Men det var inte förrän efter att avsnitten sänts, när Gunilla upptäckte vad Alexandra sagt när hon var borta.

– Hon var inte snäll, utan hon var falsk, tycker jag, säger Gunilla till Hänt.

I samband med att Gunilla Persson fick lämna Biggest Loser VIP så valde hon att kommentera Alexandra Zazzis val att äta under en frestelsetävling.

Gunilla sa då spydigt att hon hoppas att Alexandra kommer gå ner de kilon hon vill, och att hon inte kommer att fortsätta frossa som hon gjorde i programmet, för att nå en viss position.

När Gunilla Persson lämnat programmet kommenterade Alexandra Zazzi orden:

– Gunilla är Gunilla, hon får strida med sina egna demoner, sa Alexandra Zazzi då i programmet.

”Huggen i ryggen när jag sitter hemma”

När avsnittet sändes på tv och Gunilla såg att Alexandra sagt så blev hon arg, och kallade Alexandra Zazzi för falsk.

– På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet, säger Gunilla Persson till Expressen.

Gunilla Persson
Foto: Tv3

Vems sida står du på? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]