Därför slutade Tony Irving med skönhetsingrepp – efter maken Alex ord: ”Fått mig att inse..”

Under fredagen är det ingen mindre än Let’s dance-stjärnan Tony Irving som besöker Carina Bergfeldts talkshow i SVT.

Då berättar profilen hur hans relation till sitt utseende förändrats sedan han träffade sin kära make, Alexander Skiöldsparr.

Tony Irving har blivit en välkänd profil genom åren. Inte minst med tanke på hans roll som jurymedlem i ”Let’s dance.”

Bakom rampljuset har han under många år levt tillsammans med sin stora kärlek Alex Skiöldsparr och idag bor de tillsammans i sitt hus i Norrtälje.

– Vi köpte huset här 2014, så det är 9 år. Så vi förlovade oss 2013, flyttade ihop 2014 och gifte oss 2015. Vi gjorde allt ett år i taget, har Tony tidigare berättat för Nöjeslivet.

Tony Irving och maken Alexander
STOCKHOLM 20160711 Tony Irving med sin make Alexander Skiöldsparr anländer till galapremiären av filmen Legenden om Tarzan på Biograf Sergel i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430

”Vi delar inte oss själva för relationen”

I samma intervju förklarade han vad han tror är den viktigaste nyckeln till att hålla kärleken vid liv efter alla år.

– Det börjar med kommunikation. Totalt osexigt. Men det börjar med en bra kommunikation, och en förståelse om att två personer är inte två halvor som skapar en relation. Man brukar ofta höra folk som säger att “jag är 50% och han är 50%.” Men Alex är 100%, och jag är 100% och sen skapar vi något nytt tillsammans, sa han då och fortsatte:

– Så vår relation funkar genom att Alex är Alex. Han har sitt liv, sina vänner, gör de saker som gör honom glad. Jag har mitt liv och gör det som gör mig glad, och sen har vi ett liv tillsammans. Vi offrar ingenting. Vi delar inte oss själva för relationen. Man kompromissar ofta, det måste man göra. Men vi brukar säga att vi står på tre ben. Det är Alex, det är Tony och det vi. Och alla tre måste vara hela för att det ska funka.

Nu är det många år sedan Tony och Alex fann varandra. Men känslorna tycks vara precis lika starka än idag.

Så har Alex ändrat Tonys utseende

Under fredagen är profilen en av gästerna i Carina Bergfeldts talkshow i SVT.

Då berättar han att Alex faktiskt till och med förändrat hans utseende, och inte minst hans relation till de skönhetsideal som råder.

– Han har fått mig att sluta med botox och allt, berättar Tony i programmet:

– På allvar. Jag är rätt fåfäng. Men under livet så finns det vissa saker man kan ta tag i. Så mitt utseende när jag haft det tufft har varit något jag kan kontrollera.

Tony Irving, Carina Bergfeldt, Alex Skiöldsparr
Foto: SVT

Han beskriver att han genom åren gjort en rad skönhetsingrepp, men att Alex fått honom att släppa den hets som finns kring att försöka se så ung ut som möjligt.

– Jag skäms inte för att jag gjorde det. Men anledningen till att jag gjorde det var för att jag inte hade någon kontroll i livet. Men sen har Alex fått mig att inse att jag kan bli bra för den ålder jag är, och bra för framtiden. Men jag kan inte gå bakåt och ta något tillbaka, så släpp det. Han har givit mig det, säger Tony i SVT.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Carina Bergfeldts talkshow sänds i SVT fredag kl. 21.00