Därför vägrar Kristin Kaspersen skönhetsingrepp – hyllar naturliga åldrandet: ”Rynkor är vackert”

Kristin Kaspersen är en av våra absolut mest folkkära programledare och tv-profiler.

Så ser stjärnan på sitt åldrande – och därför vägrar hon genomgå några skönhetsingrepp.

Kristin Kaspersen är programledaren som genom åren gjort oss alla sällskap hemma i tv-sofforna när hon strålat ut genom tv:n.

Som ung ägnade sig Kristin mycket åt teater och som ung vuxen arbetade hon som servitris och bartender – innan hon utbildade sig till flygvärdinna. Kort senare, när hon var 22 år gammal, så blev hon väderpresentatör på norska TV3.

Några år senare började hon jobba inom tv i Sverige och ledde flera program. Och det dröjde inte länge förens hon blev poppis i tv-rutan. 1993 blev hon som yngsta person någonsin belönad med Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet.

Och på det spåret har det fortsatt. Än i dag är Kristin en av våra absolut mest omtyckta programledare. Genom sin karriär har hon lett mängder av program, bland annat Nyhetsmorgon, Let’s dance och Söndagsöppet. Dessutom har hon sin egen podcast.

Kristin Kaspersen om att åldras

För ett tag sedan fyllde stjärnan 54 år, men att åldras tycks hon inte ha några som helst problem med. Själv tycker hon att det är något vackert med rynkor och att åldrandet ju är en naturlig del av livet, vilket förstås är helt rätt.

För några år sedan lade Kristin upp ett inlägg på Instagram där hon hyllade åldrandet.

Jag ser en bild på mig själv och första tanken jag får är ”men åh vilka vackra rynkor jag har runt ögonen, va fin jag är med dom””, skrev Kristin bland annat.

Därför väljer Kristin bort skönhetsingreppen

Att lägga sig under kniven är inget för Kristin Kaspersen. Hon har som sagt inga problem med att åldras och ser åldrandet som något vackert.

Men samtidigt dömer hon ingen annan som tycker annorlunda.

– Alla måste få känna vad som är vackert, jag tycker att ålder och rynkor är vackert eftersom det speglar erfarenheter och personligen vill jag inte ta bort dem. Det handlar om att lära sig hur man förändras med åren, och trivas med det. Min pappa berättade att han läst att sångerskan Marie Fredriksson sagt ”jag välkomnar varje rynka för det betyder att jag får bli äldre”, vilket jag tyckte var så klokt. Men jag dömer ingen för vad den vill göra med sitt utseende. Det viktigaste är att man känner sig fin och mår bra, har hon tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Det är kloka ord Kristin! Och speciellt du som är så otroligt naturligt vacker har verkligen ingen anledning att gå igenom någon skönhetsoperation.

Vad tänker du om Kristins ord kring skönhet och åldrande? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev