Efter 25 års äktenskap: Pierce Brosnans intima ord till hustrun – det här skriver han

I Hollywoods manus, och i tv-rutans bilder, är Pierce Brosnan en klassisk hjärtekrossare som kvinnor världen över beundrar. Men det är långtifrån sanningen om hans liv bakom bioduken. På hemmaplan är det enda som räknas rollen som pappa åt fem barn och rollen som partner till hans älskade fru Keely Shaye Smith.

Pierce och Keely har varit bästa vänner, livskamrater och kärlekspar sedan 25 år tillbaka. Så, när 25-årsfirandet var alldeles runt hörnet ville förre Bond-skådisen och ABBA-aktuella Pierce Brosnan göra något alldeles speciellt…

Från första ögonkastet visste Pierce att det var någonting alldeles särskilt med Keely. I en intervju med The Independent förklarar skådespelaren, just nu aktuell med nya Mamma mia-filmen, varför han föll pladask för henne.

”Jag älskar hennes kraft, hennes passion. Hon har en styrka som jag inte skulle kunna leva utan. När Keely tittar på mig, då blir jag svag”, berättade han.

Hemligheten bakom 25 års äktenskap

Tidigare i sommar firade paret 25 år som gifta. För People avslöjade Brosnan hur paret, trots hans många resor för att spela in filmer, har kunnat hålla kärleken vid liv.

”Min fur och jag gjorde en liten resa till Santa Barbara. Vi gjorde det som en romantisk weekend för att titta på hus och dricka goda viner. Vi lyssnade inte på någon musik, vi lyssnade bara på ljudet av våra röster och försökte reda ut världen.”

Trots alla pengar och alla möjligheter är det enda Pierce och Keely fortfarande kräver av livet en dag i stillhet, tillsammans.

Kärleksförklaring på Instagram

När paret firade 25 års äktenskap var det därför självklart för Brosnan att skriva om sin älskade för alla miljoner som följer honom på Instagram. Tillsammans med en bild var det enbart några kärnfulla ord som krävdes för att beskriva sitt livs kärlek.

”Tack för all kärlek, min kära, de senaste 25 åren, och framåt”, skrev Pierce på den stora dagen.

I dagens tidevarv, då bristen på tålamod tycks bli allt större och jakten på nya saker är konstant, värmer det att se hur Pierce och Keelys kärlek är bestående. Vi önskar er ett fortsatt fantastiskt liv fullt av glädje, kärlek och skratt. Gilla och dela för att göra detsamma!