Här attackeras Arnold Schwarzenegger brutalt – blir hoppsparkad bakifrån

Den legendariske kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger, 71, befinner sig för närvarande i Johannesburg, Sydafrika, för att medverka i eventet Arnold Classic.

Nu sprids en video på sociala medier som visar hur en man hoppsparkar 71-åringen bakifrån. Skådespelaren faller handlöst framåt in i kameran samtidigt som säkerhetspersonalen griper gärningsmannen.

 

 

FOTO: Flickr

Arnold Schwarzenegger, 71, gjorde sig känd som kroppsbyggare och actionskådespelare där han bland annat gjorde roller som Conan Barbaren i de klassiska Terminator-filmerna. Han har även ett förflutet som politiker och var guvernör i Kalifornien under åren 2003 till 2011.

FOTO: Flickr

Nu har han dragit sig tillbaka från politiken och gjort comeback i filmvärden igen. Han ska bland annat vara med i en ny Terminator-film som släpps senare i år.

Brutala attacken på Arnold Schwarzenegger

I dagarna har den legendariske skådespelaren och muskelknutten varit i Sydafrika och besökt kroppsbyggartävlingen Arnold Classic. 

Men när Arnold stod och pratade med fansen så blev han plötsligt brutalt attackerad bakifrån. En video som sprids på sociala medier visar hur en man hoppsparkar 71-åringen med full kraft.

FOTO: Wikipedia

Schwarzenegger faller framåt in i kameran samtidigt som vakterna griper mannen.

Nu berättar legendaren om händelsen.
”Tack för er uppmärksamhet, men det finns inget att oroa sig för. Jag trodde bara att jag blev knuffad av publiken, vilket händer ofta. Jag insåg att jag blev sparkad först när jag såg videon. Jag är bara glad att idioten inte störde min Snapchat”, skriver Schwarzenegger på Twitter.

Här attackeras Arnold Schwarzenegger: 

https://youtu.be/1ZpFhwJ4eGM

Det här är VERKLIGEN inte okej! Så skönt att du är på benen igen, Arnold! Dela gärna artikeln för att hylla en riktig legendar!