Jenny Strömstedts misslyckade skönhetsingrepp: ”Det mest smärtsamma i hela mitt liv”

Jenny Strömstedt är en riktigt folkkär tv-profil. Flera morgnar i veckan underhåller och upplyser hon svenska folket i ”Nyhetsmorgon”, där hon både bjuder på sig själv, skratt och allvar i en lagom kombination i TV4.

Programledaren har också ofta varit väldigt öppen med sitt privatliv, och har bland annat träffat andra kändispar tillsammans med sin make, artisten Niklas Strömstedt, i ett eget program.

Nu berättar Jenny om sina erfarenheter av skönhetsingrepp.

– Jag tycker att allt blir bättre när man blir äldre, utom möjligen det kroppsliga förfallet, säger hon till magasinet Daisy Beauty.

Wikimedia

Jenny Strömstedt, 45, är en av TV4:s mest älskade programledare som flera gånger i veckan är svenska folkets morgonsällskap i ”Nyhetsmorgon”.

I en stor intervju med magasinet Daisy Beauty berättar Jenny nu om att åldras, och hon ser mycket gott i att ha fyllt 45.

– Jag tycker att allt blir bättre när man blir äldre, utom möjligen det kroppsliga förfallet. Att man liksom peakar varje dag. Om du exempelvis går och tränar så vet du inom dig att du är mycket starkare idag än vad du kommer att vara imorgon, säger Jenny Strömstedt till skönhetstidningen Daisy Beauty.

– Den där discokroppen kan inte vara målet längre, då går man sönder. Utan hälsa är det främsta målet.

Eftersom hon sitter i TV4-sminket flera gånger i veckan inför tv-sändningarna förklarar Jenny att det är skönt att vara ”ursunkig” då och då. Samtidigt avslöjar Strömstedt också att hon gjort ett ingrepp. För tio år sedan testade hon fillers, men det gick inte bra.

– Det var det mest smärtsamma jag gjort i hela mitt liv. Och så visade jag min nya läpp för en väninna och hon skrattade så mycket att hon föll ihop på golvet då hon såg mig, säger Jenny.

Hon tillägger att hon sedan dess varit skeptisk mot ingrepp. Men samtidigt inte helt emot, och kan tänka sig att göra något liknande igen.

Jenny Strömstedt och en Trisskrapare i Nyhetsmorgon. Foto: Youtube

– Jag har fått pigmentförändringar i ansiktet och funderar på att göra något åt dem. Men som sagt så har yta bara med konsumtion att göra, säger Jenny Strömstedt.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist i TV4:s studio. Foto: Youtube

Härliga Jenny! Dela gärna vidare om du också tycker att morgnarna är bäst med henne och Steffo!