Kikki Danielssons okända son Viktor kliver fram – valt en helt annan karriär utanför rampljuset

Kikki Danielsson är en av våra mest folkkära artister som genom åren uppträtt på scener över hela landet, och även utomlands.

Hennes två vuxna barn tycks dock inte ha följt i sin mammas fotspår – så ser sonen Viktors karriär ut.

Kikki Danielsson, 71, är sångerskan som sedan hon var liten uppträtt med sin fantastiska sångröst och karisma.

Hon är utan tvekan en av våra största och mest älskade artister genom tiderna. Genom åren har Kikki Danielsson medverkat i Melodifestivalen hela tio gånger och bjudit oss på otaliga hits som aldrig kommer att dö.

Allting började på 70-talet när hon slog igenom som sångerska i dansbandet Wizex. Och sedan dess har hon varit Kikki Danielsson med hela svenska folket.

Privatlivet

1984 gifte sig Kikki med ex-maken Kjell Roos. Med åren slutade hon att trivas i relationen, vilket fick henne att börja dricka. 2002 skilde sig paret.

– Jag drack som medicin för att stå ut i ett dött äktenskap, har Kikki Danielsson tidigare sagt till Amelia.

Tillsammans med Kjell så fick Kikki två barn som idag är vuxna och som dessutom bor i Bollnäs, där också Kikki bor.

Relationen till sina barn har inte alltid varit särskilt bra. Speciellt inte under tiden då hon mådde dåligt och drack, när det dessutom skrevs många löpsedlar om henne. Men med åren så har relationen till barnen vuxit sig stark igen och de umgås nu flitigt.

kikki danielsson
KARLSTAD 20180201 Artisten Kikki Danielsson under en pressträff i greenroom i Löfbergs Arena inför lördagens deltävling 1 i Melodifestivalen 2018. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Det gör sonen Viktor idag

Barnen heter Emma Roos, 38, samt Viktor Roos, 32. Även om deras båda föräldrar är musiker så tycks det inte som att barnen följt i deras fotspår, åtminstone inte Viktor.

Viktor är nämligen fotbollsspelare och är dessutom lagkapten för fotbollslaget i Bollnäs.

Vad spännande att de valt så olika karriärer i livet!