Laila Bagges nya hälsobesked – efter tuffa beskedet hos läkaren: ”Kunde lika gärna ha brutit nacken”

I höstas hittades Laila Bagge blodig och avsvimmad av pojkvännen Korosh Kananian.

Efter skadorna som kunde blivit förödande, har Laila nu fått tänka om.

– Läkarna sa att jag hade tur som klarade mig, säger hon till Expressen.

Det var i höstas som olyckan var framme för Laila Bagge, 48, när hon plötsligt svimmade hemma i badrummet. 

När hennes partner Korosh Kananian kom till undsättning möttes han av otäcka scener där han såg radio-profilen ligga avsvimmad på marken.

”Korosh vaknade av den höga smällen och jag kan verkligen förstå hans känsla när han kommer in i badrummet och ser mig liggandes blodig på golvet. Det är inget jag själv skulle vilja vara med om och se”, skrev hon då på Instagram.

Laila Bagge fördes sedan till sjukhus med en bruten käke och skadade tänder. På sjukhuset blev det fyra stygn i hakan och som påföljd förbjöds hon att tugga de sex efterföljande veckorna.

Men med facit på hand får skadorna ändå ses som lindriga. Vilket även Femina skrivit om.

– Läkarna sa att jag hade tur som klarade mig. Jag kunde lika gärna ha brutit nacken. För jag trillade rätt framåt och slog huvudet i tvättstället. Jag kunde ha slagit in hela ansiktet, för jag föll med full kraft. Nu resulterade det ”bara” i att jag alltid kommer ha en sned käke, säger Laila till Expressen.

Laila har fått tänka om

Precis innan olyckan var hon i badrummet för att dricka ett glas vatten. Hon menar att yrseln som ledde till olyckan berodde på vätskebrist och att det är något hon nu tänker på dagligen.

– Efter det har jag skaffat en vätskeapp som plingar en gång i timmen och så går jag och dricker, säger hon till tidningen.

Än idag känner hon av skavanker från skadorna och erkänner att hon inte mått så bra den senaste tiden. Hon förklarar för tidningen att kroppen inte klarat av hennes tempo vilket resulterat i att den senaste tiden präglats av förkylningar som avlöst varandra. 

Samtidigt är hon en driven kvinna som driver fyra företag. På det, är hon även verksam inom både radio och tv.

Laila Bagge
Foto: Nora Lorek/TT

Löftet till familjen

Men som även Femina skrivit om har pojkvännen Korosh Kananian, 30, och barnen Liam Pitts, 17, och Kit Wahlgren, 9, satt ner foten. De tycker inte att Laila tagit hand om sig själv tillräckligt och vill se en förändring.

Det har resulterat i ett löfte från 48-åringen.

– Nu har jag lovat min familj att ta hand om mig. Både barnen och Korosh har varit väldigt arga på mig, berättar Laila Bagge för Expressen.

Det är viktigt att vara rädd om sig själv. Vi hoppas du mår bra snart Laila! Skicka gärna lite kärlek i kommentarsfältet på Facebook!