Lasse Kronérs glädjande kärleksbesked – nya stora draget med flickvännen: ”Jag är lycklig”

Den folkkäre programledaren Lasse Kronér har mycket projekt på sitt bord framöver.

Och nu meddelar stjärnan även att han och kärleken tagit ett stort steg tillsammans – de har nämligen flyttat ihop!

Lasse Kronér, 61, är tv-profilen som ständigt är aktuell.

Om ett par veckor börjar han spela in en ny säsong av det populära underhållningsprogrammet ”Doobidoo”. Och framöver har han desto mer projekt i rullning.

Nya rollen som allsångsledare

Till sommaren så tar den folkkäre göteborgaren ett nytt steg karriärmässigt – han blir nämligen allsångsledare!

– Det ska bli jätteroligt. Jag ser fram emot det hur mycket som helst, säger Kronér till Nöjeslivet.

Med start 1 juli leder Kronér storsatsningen ”Lasse på Slottet”, en allsång på Tjolöholms slott i Fjärås i norra Halland.

Till slottet har han bokat in artister från sin gedigna telefonbok och även om han vill hålla de flesta hemliga så finns några namn avslöjade. Kalle Moraeus, Tomy Nilsson och Jessica Andersson är bara några av de som han bjudit in till allsången.

Men till skillnad från ”Allsång på Skansen” och ”Lotta på Liseberg” så blir Lasses allsång inte tv-sänd – åtminstone inte än.

– Grejen är att ”Allsång på Skansen” hade 42 år innan det blev tv-sänt. De gjorde en ganska bra föreställning av det, innan det blev tv-sänt. Och Lotta hade väl sex år tror jag innan de gjorde tv av hennes sommarunderhållning. Jag har redan nu tackat nej till två stycken som skulle vilja sända detta. Då pratar jag inte stora SVT eller något sånt där. Men det är mediahus som skulle vilja sända det. Jag tackar nej till det, för jag skulle vilja bygga detta först och se vad det blir av det. Kan ju hända att det här blir jättestort, eller jättelitet. Men jag skulle bara vilja göra detta. Jag tror det kan bli väldigt fin, bred underhållning som folk kommer känna efter redan när de åker hem från kvällen: ”undrar vad som ska hända nästa vecka?” och ”vad kul det ska bli att gå igen!”, säger Lasse till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Lasse Kronér. Foto: Press/Werecki pr
Lasse Kronér. Foto: Press/Werecki pr

Beskedet med kärleken

När det kommer till kärlekslivet så är Lasse Kronér återhållsam med detaljer. Men han meddelar att han mår mycket bra i livet just nu.

– Jag mår fantastiskt på alla sätt. Jag är lycklig sambo och har massor på gång både privat och i jobbet, säger Kronér till Expressen.

På frågan om sambon kommer att sitta bänkad i publiken på Lasses allsångskvällar blir svaret:

– Hon är helt ointresserad så det tror jag knappast, säger Lasse till Expressen och skrattar.

Kul att ni blivit sambos Lasse! Och lycka till med ”Lasse på Slottet” i sommar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev