Lasseman sätter ner foten – Arvingarna-stjärnans nya bakslag efter akuta besöket på sjukhus

Efter akuta sjukhusbesöket.
Nu har Lars ”Lasseman” Larsson drabbats av ännu ett bakslag.
Arvingarna-profilen tvingas sätta ner foten en gång för alla.

Arvingarna består av fyra sångare som i alla år haft samma roller.

Men just den här sommaren var det en särskild gruppmedlem som stack ut i rampljuset: nämligen Lars “Lasseman” Larsson, 50.

För det var ju just på hans altan som inspelningarna av TV4-programmet “Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” skedde. Där har kända artister kommit och gått – för att uppträda och ha trevligt tillsammans med Arvingarna och deras vänner på västkusten under de senaste två somrarna.

Arvingarnas sommar
Lasseman och Casper i ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan”. Foto: TV4

Gruppen slog igenom över en natt när de fyra unga männen från Göteborgstrakten sjöng ”Eloise” på bästa sändningstid i Melodifestivalen år 1993. Schlagerklassikern ledde till att kvartetten vann hela tävlingen. Därefter har de också fått stora hits i samma tävling via bidragen ”I do” och ”Tänker inte alls gå hem”.

Arvingarna – ny krogshow i Göteborg

Ända sedan dess har ”Lasseman” tillsammans med Casper JanebrinkKim Carlsson och Tommy Carlsson fortsatt att skriva svensk dansbandshistoria på olika scener runtom i landet.

Samtidigt har de också haft ett jul-tv-program tillsammans, och Janebrink har på senare år också programlett ”Bingolottos sommarkvällar” tillsammans med kollegan Agneta Sjödin.

Nu väntar en spännande tid för dansbandet som i höst drar igång sin nya krogshow ”I love Arvingarna” i Göteborg den 16 september och fram till slutet på året.

Lasseman ryter ifrån

Under den senaste tiden har Lasseman drabbats av dubbla bakslag.

Först tvingades han akut till sjukhus efter en olyckshändelse.

Nu meddelar artisten att han själv tvingas ryta ifrån efter att flera bilder på honom själv har fått spridning.

LÄS MER: Lasseman akut till sjukhus – Arvingarna-stjärnan i olycka

Det är så kallade fejkkonton som har skapats i Lassemans namn på sociala medier, vilket han verkligen tröttnat på. På sin Instagram story visar han nu upp ett sådant fejkkonto.

– Detta är ett av alla fejkkonton som figurerar. Anmäl gärna och sluta följa. Jag har bara detta konto som jag skriver från just nu, skriver Lasseman på sin Instagram-sida som heter @lassemanlarsson72.

Även Casper Janebrink drabbad

Även Arvingarna-kollegan Casper Janebrink har tidigare drabbats av liknande försök.

– Jag söker inte upp följare och ber om pengar eller söker kontakt, har ni blivit kontaktad av någon som säger att dom är CASPER i ARVINGARNA så är det FAKE!!! Så anmäl och blockera dessa konton för det är bedrägare som vill lura er!!!!! Va rädda om er, skrev Casper då.

Nu får Casper, Lasseman och de andra ladda om för en intensiv höst med den nya krogshowen som redan haft premiär.

Dela gärna vidare artikeln och gör fler uppmärksamma!