Lassemans nya besked efter akuta besöket på sjukhus – Arvingarna-stjärnans ord

Efter olyckan – nu berättar Lars ”Lasseman” Larsson om nya besök på sjukhuset.
Arvingarna-favoriten stöttas av fansen.

Arvingarna består som bekant av fyra frontfigurer som i alla år haft samma roller – men just under denna sommar föll mycket ljus på en särskild stjärna: Lars “Lasseman” Larsson, 50.

Det är ju hans altan som under de senaste två åren varit skådeplats för inspelningarna av TV4-programmet “Arvingarnas sommar”. Där har kända artister kommit och gått – för att uppträda och ha trevligt tillsammans med Arvingarna och deras vänner på västkusten.

Arvingarnas sommar 2022. Foto: Jakob Dahlström/TV4
Arvingarnas sommar 2022. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Det var år 1993 som hela landet fick upp ögonen för de fyra unga männen från Göteborgstrakten. ”Eloise” gjorde dansbandet till stjärnor över en natt. Schlagerklassikern ledde till att kvartetten vann hela Melodifestivalen.

Ända sedan dess har ”Lasseman” tillsammans med Casper JanebrinkKim Carlsson och Tommy Carlsson skrivit dansbandshistoria.

De har dessutom haft ett jul-tv-program tillsammans, medan Janebrink också lett ”Bingolottos sommarkvällar” tillsammans med rutinerade programledaren Agneta Sjödin.

Arvingarnas nya satsning: Krogshow i Göteborg

Nu väntar en spännande tid för dansbandsstjärnorna som i höst drar igång sin nya krogshow ”I love Arvingarna” i Göteborg den 16 september och fram till slutet på året.

Samtidigt har förberedelserna inför detta störts.

STOCKHOLM 20190308 Arvingarna efter fredagens genrep inför finalen i Melodifestivalen 2019 på Friends Arena. Foto Claudio Bresciani / TT
STOCKHOLM 20190308 Arvingarna efter fredagens genrep inför finalen i Melodifestivalen 2019 på Friends Arena. Foto Claudio Bresciani / TT

Det var i slutet på förra veckan som Lasseman lät meddela att han tvingats till sjukhus efter att ha varit med om en olycka.

LÄS MER: Lasseman akut till sjukhus – Arvingarna-stjärnan i olycka

Lasseman
Foto: TV4

Lassemans ord efter återbesöket

Stjärnan berättade att han ramlat mellan en till en och en halv meter från en brygga efter att ha tagit ett felsteg – och landat på ryggen. Lasseman fick åka till sjukhus med ambulans.

– Jag går på kryckor och så har jag smärtstillande, sen ska jag tillbaka på måndag och kolla över att allting ser okej ut. Men det kommer bli så att första tiden här får jag vara avhållsam på scenen och ta det försiktigt, sade Lasseman då, till Hänt.

På måndagen berättade Lasseman för Arvingarnas fans att han besökt Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg för uppföljning.

– Nu blir det ny röntgen av ryggen för att se så det inte är nåt som läker fel, skriver Lasseman på Instagram på måndagen.

Samtidigt fylls nu kommentarsfältet med hundratals hälsningar från fans som hoppas att han ska krya på sig.

Vi stämmer in i det, krya på dig Lasseman!