GW tar omedelbar paus – då får vi se honom igen: ”Det beror på…”

Leif GW Persson är kriminologen som ständigt är aktuell. Under året som gått har vi bland annat sett honom i Veckans brott, GW:s mord, och nu Brottsjournalen. För närvarande är han också aktuell med en ny bok, samt sitt Instagramkonto där han låter 120 000 följare ta del av hans vardag.

Det sistnämnda väljer han dock att ta en längre paus från.

Efter en plötslig och längre tystnad från Leif GW Persson så uppdatera han sin Instagram under gårdagen.

Därför har Leif GW tagit en paus

I ett långt meddelande till sina följare förklarade han varför han tagit en paus, som kommer att pågå tills 2019.

”Kära följare! Låt mig börja med att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Om ni undrar varför jag inte haft så mycket att säga eller meddela om vad jag håller på med under den senaste tiden så beror det helt enkelt på att jag haft alldeles för mycket att göra. ”, skriver tv-profilen och fortsätter:

”Lagom till den väntande ledigheten över Jul och Nyår -där man sitter framför granen och den sprakande brasan medan alla barn och barnbarn tindrar med ögonen – har jag också drabbats av den obligatoriska ”när-man-ska-koppla-av-förkylningen” och varken snorig näsa eller hostattacker är särskilt befordrande för ens förmåga att meddela sig med sin omvärld. Hur som helst, och detta är fortfarande ett ovedersägligt faktum, så går vi strax mot ljusare tider. Vi hörs efter nyåret så fort alla runt omkring mig tindrat färdigt och ni ska alla ha det Gott fram till dess. Leif GW”.

Får stöd av följarna

Meddelande stöttades av många, som tyckte att det var bra att han tar en paus.

God Jul och Ett Gott Nytt År till Dig också i friskhets tecken!

Leif GW ha en fantastisk God Jul & Gott Nytt 2019. Du ska veta att du är en fantastisk o god person ❤

View this post on Instagram

Kära följare! Låt mig börja med att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Om ni undrar varför jag inte haft så mycket att säga eller meddela om vad jag håller på med under den senaste tiden så beror det helt enkelt på att jag haft alldeles för mycket att göra. Lagom till den väntande ledigheten över Jul och Nyår -där man sitter framför granen och den sprakande brasan medan alla barn och barnbarn tindrar med ögonen – har jag också drabbats av den obligatoriska "när-man-ska-koppla-av-förkylningen" och varken snorig näsa eller hostattacker är särskilt befordrande för ens förmåga att meddela sig med sin omvärld. Hur som helst, och detta är fortfarande ett ovedersägligt faktum, så går vi strax mot ljusare tider. Vi hörs efter nyåret så fort alla runt omkring mig tindrat färdigt och ni ska alla ha det Gott fram till dess. Leif GW Foto: @pierre_bjork

A post shared by Leif GW Persson Official (@leifgwperssonofficial) on

Tryck på Gilla-knappen för fler nöjesnyheter i ditt flöde på Facebook.