Lill-Babs avslöjar hemligheten hon inte velat prata om: ”Det gnager mer i henne än vad man tror”

Lill-Babs, eller Barbro Svensson, som hon heter egentligen, har stått i rampljuset sedan hon var 16 år. Men trots påtryckningar från media har hon lyckats hålla på sin integritet. Men i gårdagens avsnitt av ”Anders knackar på”, kom det fram vilka saker Lill-Babs hållit inom sig.
– Det där gnager mer i henne än vad man tror, säger Anders Öfvergård.

Programmet ”Anders knackar på”, är ett nystartar program där Anders Öfvergård, även känd som ”Arga Snickaren”, hälsar på hos kända personer.

”Håller starkt på sin integritet”

I premiäravsnittet var det ingen mindre än Lill-Babs, som fick besök, och mötet blev ett jordnära sådant där saker kom upp till ytan.
– Barbro är ju otroligt mysig men hon håller också starkt på sin integritet och ibland kommer man inte under skinnet på henne, säger Anders i programmet.

Foto: Dan Hansson/Svd/TT

Har dåligt samvete

Men i gårdagens avsnitt valde Barbro ändå att öppna sig lite för Anders, då hon berättade om sitt dåliga samvete över att ha varit på turné så ofta när döttrarna Malin Berghagen, Monica Svensson och Kristin Kaspersten var små. Anders uppfattade det som att ensamheten är ett känslig ämne som Barbro helst inte talar om.
– Det där blir jävligt jobbigt för Barbro är otroligt familjekär men det är ju svårt att få ihop familjelivet med det jobb hon har. Det där gnager mer i henne än vad man tror. Sådant kan vara lite jobbigt och hon vill inte ta upp det.

 

Barbro är en fantastisk person på flera sätt, och jag tror att alla föräldrar någon gång känt sig otillräckliga för sina barn. Dela gärna för att stötta Lill-Babs.